BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,68
ALTIN 2.408,14
HABER /  MAGAZİN

Onları da aşk mesajları yaktı

Özcan Deniz'in cep telefonunda aşk mesajları yakalayıp evi terk eden Fahriye Evcen, benzer hadiseleri hatırlattı.

Abone ol

Bugün'ün haberine göre, birçok ünlü isim telefonlarda yakaladıkları mesajlar yüzünden ilişkilerini bitirmişti.

Tuba Ünsal-Murat Han:
Geçen yıl Şile sahillerinde sarmaş dolaş görüntülenmeleriyle ortaya çıkan Tuba Ünsal - Murat Han ilişkisi bir süre sonra son buldu. Ani ayrılık iki oyuncunun arkadaşlarını şaşırtırken, Murat Han'ın Tuba Ünsal'ın cep telefonunda bir erkekten gelen özel mesajlar yakaladığı söylentisinin yayılmasına neden olmuştu.

Bergüzar Korel- Tan Sağtürk:
Bergüzar Korel'in Halit Ergenç'le ilişkisinin Tan Sağtürk ile arkadaşlığı sırasında başladığı sonradan ortaya çıkmıştı. İkiliyi yakından tanıyanlar, Tan Sağtürk'ün, sevgilisinin cep telefonunda Halit Ergenç'ten gelen aşk mesajlarını okuduğunu ve ilişkiyi bitirdiğini söylemişlerdi. Tan Sağtürk, "İstisnai bir olay yüzünden ayrıldık" derken, Korel hiçbir açıklama yapmadan sessiz kalmayı tercih etmişti.

Süreyya Yalçın - Önder Bekensir
'Yerli Paris Hilton' olarak tanınan Süreyya Yalçın da iki yıl önce dünya evine girdiği ikinci eşi Önder Bekensir'den mesaj yüzünden ayarılmıştı. Yalçın, eşinin Amerikalı eski sevgilisinin yolladığı aşk mesajlarına başta inanmamış ve eşine destek olmuştu. Ancak Süreyya Yalçın, telefonda mesajları gözleriyle görünce ihanet söylentilerine inanarak ayrılık kararı almıştı.

Demet Akalın- Oğuz Kayhan:
Demet Akalın üç yıl evli kaldığı Oğuz Kayhan’dan boşandıktan sonra birlikteliğini sürdürmüştü. Ancak iki sevgilinin ilişkisini sosyetik güzel Selin İmer’den Oğuz Kayhan'a gelen aşk mesajları bitirmişti. Akalın, sevgilisinin cep telefonunda İmer’den gelen ‘Uyandın mı aşkım’ mesajını okuyunca ayrılık kararı almış ve evi terk etmişti.