BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.438,97
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

'One Minute'yi bırak teröre bak!

Uşak CHP'den teröre tepki: Arap ülkelerine kahramanlık gösterisi yapacağınıza terörü bitirin...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı İsmail Demirel, 10 askerin şehit olmasını ve 14 askerin de yaralanmasını büyük bir üzüntü ve nefretle karşıladığını açıkladı.

CHP İl Başkanı İsmail Demirel düzenlediği basın toplantısında Hakkari'nin Şemdinli İlçesi’nde terör örgütünün gerçekleştirdiği hain saldırı sonucu 10 askerin şehit olmasını 14 askerin de yaralanmasını değerlendirdi. Hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirten CHP İl Başkanı İsmail Demirel, son dönemlerde hemen her gün şehit haberi gelmeye başladığını dile getirdi.
AK Parti İktidarını gemi baskını sonrasında arap ülkelerine kahramanlık gösterisi yapmakla suçlayan İsmail Demirel, “Kahramanlık gösterisi yapacağınıza terörü bitirin”dedi.

2002 yılında terör olaylarının bitme noktasına geldiğini ancak hükümetin uyguladığı iç ve dış politika nedeniyle terörün yeniden tırmandığını ifade eden İsmail Demirel, “Siyasi irade maalesef terörle mücadeleyi zaafa uğratmıştır. Ülke bütünlüğümüze, huzurumuza ve kardeşliğimize yönelik haince saldırılara ne zaman dur denilecektir ? Buradan iktidara bir kez daha sesleniyoruz. Bütün güç elinizde, tek başınıza iktidarsınız. Açılım ile yargıyla uğraşacağınıza, Arap ülkelerine kahramanlık gösterisi yapacağınıza şehit kanlarının hesabını sorun. Tırmanan terör olaylarını bitirin”dedi.