BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92
HABER /  MAGAZİN

Önce tangalı yakalandı, şimdi de üstsüz

Bodrum Loca Beach'de önce tangalı yakalanan Ahu Tuğba, bu kez de balayına kısa bir ara verdiğinde üstsüz olarak jet-ski keyfi yaparken yakalandı...

Abone ol

Yeni evlenen, ne var ki eşinin adını devlet sırrı gibi saklayan Ahu Tuğba balayını geçirdiği Kos adasından döner dönmez ayağının tozuyla magazinkolik.com kamerasına üstsüz olarak yakalandı.

20 Temmuz’da evlenen Ahu Tuğba eşiyle birlikte teknede yaşıyor. Ege’nin güzel koylarında zaman zaman da Bodrum’da balayına devam eden Ahu Tuğba jet ski keyfi yaparken kameralarımıza üstsüz yakalandı.

Kos Adası’ndan dönüşte denize girmek için uğradığı Gündoğan Beldesindeki Loca Beach’de ortamın sakin olmasını fırsat bilerek üstsüz jet ski keyfi yaparken görüntülediğimiz Ahu Tuğba’yı bu şekilde görünce "Bu nikahta keramet varmış !" demekten kendimizi alamadık.

Bugüne dek normal mayolu fotoğraf verirken bile yüzü kızaran Ahu Tuğba, önce tangalı, ardından da üstsüz yakalanmasının ardından kendisini tanıyanlarca, "Bu kadın evlendi azdı galiba... Nikah öncesinde çok utangaç olan Ahu, evlendikten sonra baksanıza açıldı, saçıldı" şeklinde yorumlandı...

Ahu Tuğba'nın jet sky üzerinde  yakalandığı üstsüz fotoğfarlarını görmek ve videosunu  izlemek için tıklayınız...

http://www.magazinkolik.com/Magazin/14100/Ozel-haber--Ahu-Tugba