BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Önce sevdiği kızı sonra kendisini vurdu

Erzurum'da Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde tartıştığı kızı silahla vuran bir kişi, arkasından da kendi canına kıymak istedi.

Abone ol

Ağır yaralanan iki kişi, Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ferhat Tosun isimli genç, Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde, Havva A. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ferhat Tosun , üzerinde taşıdığı silahla Havva A. 'ya ateş etti. Havva A.'nın kanlar içerisinde yere yığılması üzerine Ferhat Tosun bu sefer aynı silahla kendine sıktı.

Saldırı yerine giden polis, olay yerini güvenlik şeridi ile çevreledi. Daha sonra olay yerine gelen 112 ekipleri, yaralıları Yakutiye Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırdı. Havva A.'nın İktisat Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi olduğu da bildirildi.

AŞKINA KARŞILIK BULAMAYINCA VURDU İDDİASI

Ferhat Tosun'un, Havva A.'yı sevdiği ve aşkına karşılık bulamayınca vurduğu iddia edildi.

Polis saldırı ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Saldırgan Ferhat Tosun'un öğrenci olup olmadığı, olayda kullanılan tabancanın ise ruhsatlı olup olmadığını, ruhsatlı ise kime ait olduğunun belirlenmesi için polis araştırma başlattı. Bu arada polis görgü tanıklarının da ifadelerine baş vurdu.

Öte yandan silahla vurulan iki kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.