BIST 10.194
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.434,44
HABER /  GÜNCEL

Önce bira içti sonra tecavüz etti

14 yaşındaki kızı otomobiline alıp bira içirdikten sonra tecavüz etti!

Abone ol

Samsun bu tecavüz olayı ile çalkalanıyor.

Samsun’un Dereler Köyü’nde yaşayan Murat Y., bir ay önce tanıştığı 14 yaşındaki kızı otomobiline alıp bira içirdikten sonra tecavüz ettiği iddasıyla tutuklandı

16 YILLIK EŞE 18 BIÇAK DARBESİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]
İZMİR'in Kardabağlar İlçesi'nde M.H.A. (38) kendisini aldattığını ileri sürdüğü 4 çocuğunun annesi 16 yıllık eşini 18 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, bugün saat 05.45 sıralarında, Eskiizmir Semti, 3974 Sokak 16/1 numarada bulunan evde meydana geldi. M.A. (14), E.A. (12), A.A. (8) ve B.A. (5) isimli 4 çocuk annesi 36 yaşındaki Ş. N. A. ile inşaat işçisi M.H.A. (38) dün (cumartesi) saat 21.00 sıralarında tartışmaya başladı. 16 Yıllık eşinin kendisini aldattığını öne süren M.H.A., sabaha kadar süren tartışmanın sonunda saat 05.45 sıralarında, 4 çocuğunun annesini mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla 18 yerinden bıçakladı. Ev hanımı Ş.N.A'nın çığlıklarını duyan çocukları uyandıklarında annelerini kanlar içerisinde yatarken gördü. Çığlıkları duyan komşuların durumu bildirmesiyle gelen polis ekipleri, koca M.H.A.'yı gözaltına alırken, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Akay, ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ameliyata alınan kadın, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"MECBUR KALMIŞ"
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı koca M.H.A. sorgulanmak üzere Bozyaka'daki Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Zanlı M.H.A. binaya girerken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Cinayeti namus yüzünden işledim. Mecbur kaldım, yoksa yapmazdım. Bugün işe gidecektim, bu saatte inşaatta olacaktım normalde" dedi.

Eşinin vurduğu 18 bıçak darbesiyle hayatını kaybeden kadının komşuları ise, 4 çocuk annesi kadının evden dışarı bile çıkmadığını, cep telefonu dahi kullanmadığını, eşini aldattığına inanmadıklarını belirtti.

FUHUŞA ZORLANAN KADINLAR BÖYLE KURTARILDI
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]
Uluslararası kadın ticareti yapan ve iş vaadiyle Türkiye’ye getirdikleri kadınları evlere hapsederek zorla fuhuş yaptıran 3’ü kadın 6 kişi gözaltına alındı. Pendik, Bakırköy ve Avcılar’da baskın yapılan yerlerde zorla fuhuş yaptırılan 6 yabancı uyruklu kadın da kurtarıldı.

A
sayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Pendik, Kurtköy, Yenişehir Mahallesi, Osmanlı Bulvarı üzerinde bir evde fuhuş yaptırıldığını tespit etti. Müşteri gibi bu eve giren dedektifler, 2 ayrı kadınla para karşılığı fuhuş için anlaştı. Polisler seri numaraları alınmış paraları verdikten sonra kimliklerini açıklayarak kadınları gözaltına aldı. Ancak kadınların ağlayarak polise sarılmaları ve "Biz de sizi bekliyorduk. Bize günlerdir zorla fuhuş yaptırılıyor. Pasaportlarımıza el koydular" demeleri üzerine soruşturmanın seyri bir anda değişti. Polis baskın yapılan evin içinde ifadesini aldığı iki kadının, diğer arkadaşlarının zorla tutulduğu adresleri vermeleri üzerine seri operasyonlara başladı. Pendik, Bakırköy Avcılar’da baskın yapılan 5 farklı yerde zorla tutulup fuhuşa zorlanan 4 kadın daha kurtarıldı. Baskınlarda kadınları çalıştıran çete elemanı 3’ü kadın 6 kişi de gözaltına alındı. Ahlak Kumar Büro Amirliği’ne getirilen Özbekistan uyruklu Dilfuza A.(38), Nargıza K.(33), Mohıra R.(48) Irak uyruklu Salamı B.(30), Recep Ç.(36), Ahmet D.(27) hakkında suç işlemek üzere örgüt kurmak, para karşılığı fuhuş yaptırmak, fuhuşa aracılık etmek, fuhuşa teşvik etmek, fuhuşa zorlamak, fuhuşa yer temin etmek, fuhuş amaçlı uluslararası insan ticareti yapmak suçlarından tahkikat evrağı hazırlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

DNA TESTİNİN SONUCU ONU ŞOK ETTİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN
[PAGE]

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde yaşayan emekli elektronik mühendisi Ahmet A., 10 yaşındaki kızının kendisinden olmadığını DNA testiyle öğrenince şoke oldu

Ahmet A. boşandığı eşi N.K. ve eşinin sevgilisi F.Ö. hakkında Bodrum ve Gebze Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulundu. N.K., eşinin medyatik olmak için böyle bir şey yaptığını belirterek, "Madem şüpheleniyordu, DNA testi yaptırmak için neden 10 yıl bekledi?" dedi. Küçük A.A. ise, kendisini büyüten babasından ayrılmak istemediğini söyledi.

İstanbul Telekom Müdürlüğü’nden emekli elektronik mühendisi Ahmet A., 1993 yılında N.K. ile yaşamını birleştirdi. Çiftin evliliklerinin ikinci yılında şu an 16 yaşında olan kızları E.N.A., dünyaya geldi. Çiftin başlangıçta mutlu giden evliliği Ahmet A.’nın 2000 yılında eşinin başka biriyle olduğunu öğrenmesiyle sarsıldı. Ancak, 2001 yılında çiftin bir kız bebekleri daha oldu. Bebekleri iki yaşına geldiğinde A. çifti boşandı. Çocuklar, babalarında kaldı. N.K., boşanmanın ardından, iddiaya göre, sevgilisi olduğu ileri sürülen Kocaeli’nin Gebze İlçesi’ndeki bir fabrikada ustabaşı olan F.Ö. ile yaşamaya başladı.

20 gün önce İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’ne başvurup, DNA testi yaptıran Ahmet A., 10 yıldır büyüttüğü A.A.’nın kendi öz kızı olmadığını öğrenci şoke oldu. Bunun üzerine Ahmet A., boşandığı eşi N.K. ve şu an birlikte olduğu ve A.A.’nın öz babası olduğunu ileri sürdüğü F.Ö.’den şikayetçi oldu. DHA muhabirinin evinde görüştüğü Aydemir, başından geçenleri şöyle anlattı: "2000’li yıllarda İstanbul’da çalışıyordum. Bu nedenle eşimle zaten çok sık bir arada olamıyorduk. Kendisi o dönemlerde Gebze’de kalıyordu. 2001 yılında, ’Hamileyim’, deyince inandım. Aynı yıl doğum yaptı. Ancak akrabalarımdan ve F.Ö.’den gelen telefonlar üzerine DNA testi yaptırınca gerçek ortaya çıktı. Kızını asla kimseye bırakmayacağım. boşandığım eşim ve sevgilisinden şikayetçi olmamın nedeni gerçek babasının kim olduğunun ortaya çıkması. Zaten şu an A.A.’nın velayeti bende."

"ANNEMİ ASLA GÖRMEK İSTEMİYORUM"

Küçük A.A. ise artık annesini asla görmek istemediğini belirterek, "Babam İstanbul’da çalışırken annem F.Ö.’yü eve getiriyordu. Aynı odada yatıyorduk. Daha fazla açık konuşmak istemiyorum. 10 yıldır bana bakan, sakatlandığımda tüm tedavilerimi yaptıran babamdan asla ayrılmayacağım. Ancak, gerçek babamın da kim olduğunu öğrenmek istiyorum" diye konuştu.

"MEDYATİK OLMAK İSTİYOR"

N.K. telefonla yaptığı açıklamada ise, "Boşandığım eşim, geçmişten bu yana televizyonlara çıkıp medyatik olmak isterdi. Şimdi bu fırsatı değerlendiriyor. Özel hayatımle ilgili bir şey konuşmak istemiyorum. Madem şüpheleniyordu, DNA testi yaptırmak için neden 10 yıl bekledi" dedi.

ANNESİ İSTEDİ BABASINI ÖLDÜRDÜ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN 
[PAGE] 
Kaybolduktan 2 ay sonra cesedi bulunan emekli madenciyi oğlunun öldürdüğü ortaya çıktı 

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ne bağlı Yunuslu Köyü’nde kaybolduktan 2 ay sonra cesedi bulunan 54 yaşındaki Ahmet A.’yı, annesinin talimatıyla oğlu, 32 yaşındaki Yasin A.’nın öldürdüğü ortaya çıktı. Anne ve oğlu tutuklanırken, kendisine tecavüz ettiği gerekçesiyle kayınpederini öldürdüğü iddiasıyla 4 ay önce tutuklanan H.A.'nın, eşi ve kayınvalidesinin baskısıyla suçu üstlendiği belirlendi. Yunuslu Köyü'nde oturan, Türkiye Taşkömürü Kurumu’ndan emekli Ahmet A., geçen yıl 27 Temmuz’da ortadan kayboldu. İşsiz olan Yasin A.’nın polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunması ardından 29 Eylül’de köy yakınındaki ormanlık alanda dere yatağı kenarında Ahmet A’nın hayvanlar tarafından parçalanmış cesedi bulundu. Adli Tıp Kurumu incelemesinde Ahmet A’nın, başından tabancayla vurularak öldürüldüğü saptandı.

GELİN TUTUKLANDI
Cinayet soruşturması kapsamında Ahmet A.’nın eşi 51 yaşındaki Nazmiye, aynı evde oturdukları oğlu 2 çocuk babası Yasin ve gelini H.A. gözaltına alındı. H.A., kayınpederinin kendisine değişik tarihlerde 3 kez tecavüz ettiğini, cinayet tarihinde yine tecavüz etmek için ormanlık alana götürdüğü sırada yanına aldığı tabancayla onu öldürdüğünü ileri sürdü. H.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanırken, eşi ve kayınvalidesi ise serbet bırakıldı.

GELİN CİNAYETİ ÜSTLENMİŞ

Olayın duyulması üzerine ailenin bazı komşuları, H.A.'nın sessiz sakin birisi olduğunu, Ahmet A.’nın da gelinine tecavüz edecek birisinin olmadığını anlattıırken polise şüphelerini anlattı. Bunun üzerine cezaevinde bulunan H.A.’nın yeniden ifadesine başvuruldu. H.A., cinayeti eşi ve kayınvalidesinin birlikte işlediğini, ’çocuklarını bir daha göstermeyiz’ diye tehdit ederek de cinayeti üstlenmesini istediklerini ileri sürdü. 

ŞİDDET UYGULADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞLER

Cinayet dosyasını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, H.A.’nın ifadesi üzerine Nazmiye ve Yasin A.’yı önceki gün yeniden gözaltına aldı. Cinayeti itiraf eden anne ve oğlu, Ahmet A.’yı kendilerine şiddet uyguladığı gerekçesiyle öldürdüklerini söyledi. Nazmiye A., kendisini sürekli döven eşinin, oğluna da işsiz olduğu gerekçesiyle kötü davrandığını ve onu dövdüğünü ileri sürdü. Olay günü eşiyle yine tartıştıklarını söyleyen Nazmiye A., "Bu sırada oğlum geldi eve. Babasını öldürmesini istedim. O da tabancayla öldürdü" dedi.

KAN LEKELERİNİ YOK ETMEK İÇİN BOYAMIŞ

Yapılan araştırmada Yasin A.’nın, babasının cesedini ’pat pat’ tabir edilen tarım aracının kasasına koyup dere kenarına götürdüğü belirlendi. Yasin A.’nın, olayın ardından kan lekelerini yok etmek için tarım aracının kasası ve evin duvarını boyadığı saptanırken, buna rağmen yapılan teknik incelemede tarım aracında ve duvarda kan lekelerinin tespit edildiği belirtildi. Olayda elde edilen kanıtların kriminal incelemeye gönderileceği belirtildi. Nazmiye A.’nın, cinayet ardından eşinin bankadaki 20 bin lirasını çektiği de belirlendi. Nazmiye ve Yasin A., polisteki ifadeleri ardından dün akşam saatlerinde sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkeme tafından tutuklandı. Cezavinde bulunan H.A. hakkında da, ’Yalan beyanda bulunarak adaleti yanıltmak’ suçlamasıyla soruşturma yapılacağı belirtildi.

 KIZ FUTBOLCULARIN MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ
HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN 
[PAGE] ELAZIĞ Fırat Üniversitesi Kız Futbol Takımı’nı taşıyan midibüs Konya’da yağış nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 1 kız öğrenci yaşamını yitirdi, çoğunluğu öğrenci 14 kişi yaralandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Fırat Üniversitesi Kız Futbol Takımı’nı taşıyan 45 yaşındaki Mehmet Yavuz Erbaş yönetimindeki 23 FZ 956 plakalı midibüs, bugün saat 05.30 sıralarında Konya- İstanbul karayolunun 33’üncü kilometresinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Önce refüje çarpan midibüs ardından devrildi. Kazada kimliği henüz belirlenemeyen 1 kız öğrenci olay yerinde yaşamını yitirdi, çoğunluğu öğrenci toplam 14 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Fırat Üniversitesi öğrencilerinin, Üniversitelerarası Futbol Müsabakasına katılmak için Elazığ’dan, Muğla’ya gittikleri belirtildi.