BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,11
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Onbinler yine Gönül Sofraları'nda buluşuyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yılda aynı geleneği sürdürerek 11 ayrı mahallede tüm ilçeyi kapsayacak şekilde sokak iftarları düzenleyecek.

Abone ol

Belediye Ramazan etkinlikleri boyunca birlik ve beraberliği güçlendirici, şükür dualarının edildiği ve sevgilerin kenetlendiği bir çok program gerçekleştirecek.

Belediyenin etkinlikleri Ramazan ayının sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlenen gönül sofralarından ilki Merkez Mahallesine yönelik olarak Belediye Bahçesi önünde gerçekleştirilecek. Daha sonra Gönül Sofraları sırasıyla Barbaros, Kazım Karabekir, Yeni Mahalle, Yıldıztabya, Hürriyet, Bağlarbaşı, Fevzi Çakmak, Şemsipaşa, Karadeniz ve Mevlana Mahalleleriyle devam edecek. Her yemeğe toplam 2 bin kişinin katılacağı iftarlar öncesinde tasavvuf müziği dinlenecek. Ramazan ayı boyunca her gün Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi’nde özellikle çocuklara yönelik olarak tiyatro gösterileri, meddah, Karagöz Hacivat, şişme oyun parkları, halk oyunları, masal şovlar, kukla gösterileri ve ortaoyunları sahnelenecek. Ayrıca konserler ve şiir dinletileriyle de 7’den 70’e herkesin eski ramazan eğlenceleri ile hoşça vakit geçirmeleri sağlanacak.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin artık Ramazan aylarında bir geleneği haline gelen Kadın Sohbet Programları bu yıl da yine birbirinden değerli isimleri Gaziosmanpaşalı kadınlar ile buluşturacak. 11-18-25 Ağustos ve 1 Eylül (Çarşamba günleri) tarihlerinde Belediye Toplantı Salonu’nda düzenlenecek sohbet programlarına sırasıyla şu isimler katılacak. Doç. Dr. Mustafa Karataş (İst.Üniv. Öğretim Üyesi), Ömer Döngeloğlu (TV Programcısı/Yazar), Prof.Dr. Mehmet Emin Ay ve Dr. Senai Demirci (TV Programcısı / Yazar)