BIST 9.069
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,12
HABER /  GÜNCEL

Omuz attı diye bıçakladı

Bursa'da bir genç kadın, kız kardeşiyle yürüdüğü sırada kendisine omuz attığı gerekçesiyle tartıştığı genci bıçaklayarak yaraladı.

Abone ol

Bursa'da bir genç kadın, kız kardeşiyle yürüdüğü sırada kendisine omuz attığı gerekçesiyle tartıştığı genci bıçaklayarak yaraladı.

Alınan bilgiye göre, bir süre önce eşinden ayrıldığı ve merkez Osmangazi ilçesine bağlı Yeniceabat köyünde oturduğu öğrenilen Nazan A. (31), diş tedavisi için kız kardeşi Yasemin A. (21) ile birlikte Altıparmak Caddesi'ndeki bir diş hekimine gitti.

Muayanehaneden çıktıktan sonra alışveriş yapan iki kardeş, Altıparmak'tan Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesi'ne yürüyerek çıktı.

İki kardeş, Çatalfırın Alt Geçiti yakınından geçtikleri sırada yanlarına yaklaşan Bilal K'nın (26), Nazan A'ya omuz atarak aralarından geçmeye çalışmaları üzerine gençle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine çantasında taşıdığı “kelebek” olarak tabir edilen bıçağı çıkaran Nazan A, bir kuaförde çalıştığı, madde bağımlısı olduğu ve sabıkasının bulunduğu bildirilen Bilal K'yi sol göğsünden, koltuk altından ve sırtından bıçakladı.

Ağır yaralanan Bilal K. kanlar içinde yere yığılırken, Nazan A. ve kardeşi Yasemin A. hızla olay yerinden uzaklaştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine güvenlik güçleri ile olay yerine gelen sağlık ekibince Bursa Devlet Hastanesine kaldırılan Bilal K, ameliyata alındı.
Polis, görgü tanıklarının verdikleri eşkal doğrultusunda, zanlıları kısa sürede yakaladı.

Bursa Emniyet Müdürlüğüne getirildikleri sırada gazetecilerin kız kardeşinin fotoğraflarını çekmelerine tepki gösteren Nazan A, “Kardeşim yapmadı ben yaptım. Onu çekmeyin” diye bağırdı.

Nazan A'nın sorgusu sırasında da Bilal K'nin tartışma sırasında kendisine elle tacizde bulunduğunu öne sürdüğü öğrenildi.

Zanlıların sorgulamalarının devam ettiği, ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Bilal K'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve henüz ifadesinin alınamadığı bildirildi.