BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,90
ALTIN 2.433,79
HABER /  GÜNCEL

Polise grup seks faturası

Hayat kadınlarıyla nezarethanede grup seks yaptılar ve basıldılar. 2 polisin nezarethanedeki grup seks faturası 15 memura kesildi

Abone ol

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli 2 polisin, fuhuş suçundan gözaltına alınan hayat kadınıyla nezarethanede grup seks yapmasının faturası 15 memura kesildi.

Fuhuştan gözaltına alınan G.T., Asayiş Şube binasının zemin katındaki nezarethanede görevli polis memurları İ.T. ve M.A. ile grup seks yapmış ve bu olay Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülenmişti.

Nöbetçi müdürün bastığı 2 polis açığa alınırken, ihmalleri olduğu gerekçesiyle 5 polis hakkında da soruşturma açılmıştı. 

HALLERİNE ÜZÜLDÜM 

İdari soruşturma kapsamında ifade veren G.T., polislerin kendisini taciz etmediğini söyleyerek, “Hallerine üzüldüm, onlarla beraber oldum” demişti. Bu olay nedeniyle nezarethanede görevli polis memurları ile Nöbetçi Büro Amirliği’nde görevli toplam 15 polis memuru diğer şubelere atandı.

İkisi kadın 6 polis memuru, Nezarethane ve Gözaltı Büro Amirliği’ne verilirken, 9 polis memuru da Nöbetçi Büro Amirliği’nde çalışmaya başladı. Yerlerine, yine Asayiş Şube’de çalışan polis memurları getirildi.

2 polisin suçlandığı olay, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü nezarethanesinde meydana geldi. 

POLİS MÜDÜRÜ: GRUP SEKS YOK 

Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, olayın ardından yaptığı açıklamada, iki polis memurunun grup seks yaptığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını söylemişti. Arslan, polis memurlarından birinin kadını taciz ettiğini, burada görevli diğer polisin de görevini yapmayarak bu duruma göz yumduğunu belirterek, bu gerekçeyle açığa alındıklarını açıklamıştı.