BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  GÜNCEL

Hem çay hem afrodizyak

Çay ve kahvenin sırrı bu isimde gizli.. Genç Türk işadamının "bu da olur mu dedirtecek başarısı..."

Abone ol

Çay ya da kahve keyfiyle birlikte hem enerji kaynağı, hem de afrodizyak!
Sentetik katkılı gıdaların hayatımızda gittikçe daha fazla yer almasıyla, şifalı bitkiler, insanların kafasını daha ciddi bir şekilde meşgul etmeye başladı.

Hastalananlar, normal tıbbi tedavinin yanında bir tür destek olarak kullanırlarken, hastalanma eğiliminde olduklarını hissedenler de, bir tür koruyucu olarak şifalı bitkilere yöneliyorlar.

Şifalı bitkiler, insanların afrodizyak ihtiyacı meselesinde de sık sık gündeme gelen bir konu. Azgın Teke otundan başlayıp, değişik bitkilere kadar uzanan bir dizi öneri, bu konuya meraklı olanların denemesine açık durumda.
A
frodizyak konusunda yeni bulunan bazı ilaçların korkutan yan etkileri, ilgilenen herkes için, doğal afrodizyak arayışını da gündeme getiriyor.

Peki ama hem sağlığımıza faydalı olacak, hem yorgunluk hissimizi ortadan kaldırıp yaşam kalitemizi artıracak ve hem de afrodizyak olarak işe yarayacak ve ama mutlaka doğal bir şey, o nasıl olurdu?..

İlk söyleyişte hayal gibi gelse de, son günlerde Türkiye piyasasına Albatros adı altında Eczaneler aracılığıyla giren ve kullananlar tarafından çevrelerine tavsiye edildiği bilinen bir ürün, bütün bu özellikleri bünyesinde barındırıyor gibi.

Başlı başına da çeşitli amaçlar için kullanıldıkları bilinen Azgın Teke Otu, Ginseng, Ginkgo Biloba (Japon Eriği), Saw palmetto ( testere Palmiyesi) ve Çoban çökerten gibi beş bitkinin, formülü üretenlerce bilinen karışımından elde edilen ve sonrasında çay ya da kahveyle karıştırılarak hazırlanan bu ürün, hem vitamin ve hem de afrodizyak vazifesi görüyor.

Kahveli karışımı sıcak, çaylı karışımı ise soğuk suyla kullanılan Albatros’un, kullanıldıktan kısa bir süre sonra etki etmeye başladığı da gelen haberler arasında.

YAN ETKİSİ YOK

Söylediği kadarıyla tamamen tabii bir karışım olan bu ürünün, herhangi bir yan etkisi yok ve sağladığı gençlik ve tazelik hissinin de, yaklaşık üç Gün sürdüğü söyleniyor.

Şirket sahibi Şeref Menteşe ile yaptığımız görüşmede, ürettikleri ürünün piyasada bilinen bazı ilaçlara alternatif olup olmadığını sorduk;
Şeref bey ürünlerinin tamamen bitkisel olması nedeniyle alternatif tanımının hukuken doğru olmadığını söyledi.

Menteşe, “Biz bitkisel gıda destek ürünü üretiyoruz, bu nedenle ürünümüz, herhangi bir ilacın alternatifi değil. Sadece karışımlarımızda kullandığımız çok özel efsanevi bitkilerin bir çok alanda yardımcı olduğu bilinen gerçeklerdir. Ekstreler kullandığımız için, ürünlerin etkisini haftalar sonra değil içtikten yaklaşık bir saat sonra metabolizmanın onarılmasına yardımcı oldukları için hissediliyor” dedi.

Şeref Menteşe, en kısa zamanda Ölümsüzlük mantarından ilk ve tek Türk markasını çıkartacaklarını da sözlerine eklerken, piyasaya sürmek üzere oldukları antioxidant ve kollestrole karşı kullanılacak olan en güçlü yardımcı ürünü anlatmayı ihmal etmedi: “Biz ürünleri kendimiz üretiyor ve tüketiciye eczanelerimiz aracılığıyla ulaştırıyoruz” diyen Menteşe, Albatros çay ve kahvenin şimdiden taklitlerinin çıktığına işaret ederek, başarılı bir ürün ürettiklerinin piyasaya taklitlerinin çıkmasından da anlaşılacağını belirtti ve tüketicileri patentli Albatros markasını istemeleri konusunda uyardı.
İtalyan Bilim adamları Milan üniversitesinde konuyla ilgili araştırmalarını sürdürürken, girişimci genç İş adamlarımızdan Şeref Menteşe, Asya’nın en güvenilir ülkesi olarak bilinen Malezya’da, tamamen bitkisel ve hiçbir yan etkisi olmayan; gündüzleri enerjimizi ve doğal hislerimizi artırmaya yardımcı, bay ve bayan herkesin kullanabileceği ürünleri, hem Türkiye’ye hem tüm AB ülkelerinde tüketiciye sunmayı başarmış oldu.