BIST 10.177
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.403,46
HABER /  DÜNYA

Ölüme böyle gitti

Mudanya-Bursa karayolunda otomobilin çarptığı bir yaşlı kadının öldüğü diğerinin ise yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı. <br/>Ed...

Abone ol

Mudanya-Bursa karayolunda otomobilin çarptığı bir yaşlı kadının öldüğü diğerinin ise yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Mudanya’dan Bursa istikametine seyreden Hasan B. (41) yönetimindeki 16 JEJ 27 plakalı otomobil yaya geçidinden karşıdan karşıya geçen Müşerref Akgül (65) ve Afitaf Görgünsuuçak (56) adlı yaşlı kadınlar hızla gelen aracın altında kalarak ağır yaralandı. O sırada bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan kazada olay yerine gelen ambulanslar Müşerref Akgül’ü önce Mudanya Devlet hastanesine götürüp ilk müdahalenin ardından Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayan Akgül hayatını kaybetti. Diğer yaralı Afitap Görgünsuuçak ise hayati tehlike kaydıyla U.Ü.Tıp Fakültesine kaldırılıp yoğun bakıma alındı. Araç sürücüsü Hasan B. ifadesinin ardından Mudanya savcılığına sevk edildi.
(İHA)