BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ölüm üçgeninde infaz

Sakarya'da iki kişi başlarından kurşunlandıktan sonra otomobille yakıldı.

Abone ol

Sakarya'da başlarından tabancayla vurularak öldürüldükten sonra otomobille birlikte yakılan iki erkek cesedi bulundu. Tanınmayacak haldeki cesetler Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, plakaları sökülmüş aracın çevresinde çok sayıda boş kovan bulan jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olay, dün akşam Akyazı İtfaiye Müdürlüğü'ne yapılan araç yangını ihbarıyla ortaya çıktı. İtfaiye ekibi, alev topu haline dönüşen aracı söndürdükten sonra, arka koltukta tanınmayacak halde yanmış iki erkek cesedi buldu. Jandarma ekiplerinin yaptığı ilk araştırmada, ön ve arka plakaları sökülen Renault Kango tipi aracın çevresinde çok sayıda boş kovan bulundu. Jandarma, iki kişinin başlarından kurşunlanarak öldürüldükten sonra otomobille birlikte cesetlerinin ateşe verildiğini belirledi.

Parmak izi alınamadı

Cesetlerin tanınmayacak derecede olması nedeniyle parmak izleri alınamadı. Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan jandarma, ilk olarak plakaları sökülmüş aracın şase numarasından N.B. adlı kişinin üzerine kayıtlı olduğunu saptadı.

Bu arada ölüm üçgeni olarak bilinen Hendek, Akyazı ve Sapanca'da daha önce de İstanbul'da kuyumculuk yapan Mustafa Çatar ve Ekrem Çaylan ile Behçet Cantürk, şoförü Recep Kuzucu ve Enis Karaduman gibi yeraltı dünyasından birçok ünlü kişi öldürülmüştü.