BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,00
ALTIN 2.516,60
HABER /  GÜNCEL

Ölü bulunan albay toprağa verildi!

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otomobilinde başından tabancayla vurulmuş olarak bulunan Piyade Albay İsmail Çetiner, Gölcük'te düzenlenen askeri törenle toprağa verildi

Abone ol

Gölcük Değirmendere Mahallesi Merkez Camisi'nde düzenlenen askeri cenaze törenine, ailesi ve yakınlarının yanı sıra Eğitim ve Muhabere Hizmet Destek Komutanı Tümgeneral Ömer Bayraklı, Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Gündüzalp Demirus, Gölcük Tersane Komutanı Tuğamiral Şevki Şekerefeli ile subay ve astsubaylar katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Çetiner'in Türk bayrağına sarılı cenazesi bando eşliğinde top arabasına konuldu. Çetiner'in cenazesi Değirmendere 17 Ağustos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İNTİHAR ŞÜPHESİ

Hacı Halim Mahallesi Salim Dervişoğlu Caddesi'nde bulunan ağaçlık alanda dün park halindeki otomobilin sürücü koltuğunda bir kişinin hareketsiz durduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirmişti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, otomobildeki kişinin tabancayla başından vurularak öldüğünü belirlemişti.

Bu arada, yapılan incelemede şakağından sızan kanın elinde bulunduğu anlaşılan Çetiner'in intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.