BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,56
ALTIN 2.381,41
HABER /  GÜNCEL

Ölmek için öyle çok uğraştı ki...

Görüntüler Adıyaman'dan. Genç kız kendini hızla gelen araçların önüne attı. Bir çok denemeye rağmen bir tek araç dahi çarpmadı.

Abone ol

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından dağıtılan MOSBESE kayıtlarından şaşkına çeviren bir görüntü çıktı. Liseli bir genç kız kendini araçların önüne atarak defalarca 1.20120515100241.jpgintihar denemesinde bulunuyor. Şans eseri bu denemelerinin hiçbirinde araçlar kıza çarpmıyor.

Atatürk Bulvarı üzerinde hızla seyreden araçların önüne kendini atan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen 16 yaşındaki genç kız şaşkına çevirdi. MOBESE kayıtlarına bakıldığında genç kızın cadde ortasında yürüyüp, hızla geldiğini gördüğü araçların önüne aniden atladığı ortaya çıktı.

TEKRAR TEKRAR ÖLÜMÜ DENEDİ

2.20120515100249.jpgMOBESE kamerasından genç kızı takibe alan polis, olay yerine varana kadar genç kız 7'den fazla aracın önüne kendini attı. İlginçtir ki şans eseri hiçbir araç genç kıza çarpmadı. Kimi şerit değiştirerek kaza yapmaktan kurtuldu, kimi ani frenle tam kıza çarpmak üzereyken kaldı.

POLİS TAKİBE ALIP MÜDAHALE ETTİ

Genç kızı MOBESE'den takibe alan polis ekipleri hemen caddeye hareket etti. Bir polis genç kızı bir başka aracın önüne atlarken kolundan yakaladı. Caddeden uzaklaştıralan genç kız polis ekip arabası ile merkeze götürüldü.

İŞTE İNTİHAR DENEME GİRİŞİMLERİ: