BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,56
ALTIN 2.385,74
HABER /  EKONOMİ

İletişim dünyası burada!

İletişim dünyasının disiplinlerini bir araya toplayan halklailiskiler.com'un hedefi, bir sosyal düşünce platformu yaratmak.

Abone ol

Türkiye’de iletişim çalışmalarına iş dünyasının ilgisinin yükselmesi, sektörün her geçen gün büyümesini sağlıyor. Büyüyen sektöre genç profesyoneller de ilgi gösteriyor. Halklailiskiler.com'un amacı, sektörün profesyonellerini, iş dünyasını, akademisyenlerini ve genç iletişimcileri aynı platformda buluşturmak.
Bu çerçevede iletişim disiplinlerini geniş kitlelere anlatabilmeyi ve iş dünyasına önemini ve yararlarını daha iyi gösterebilmeyi hedefliyor.

Sektör profesyonellerinin, mesleğe gönül verenlerin, akademisyenlerin, öğrencilerin ve yöneticilerin bilgilenmesine, bilgilerini yenilemesine ve paylaşmasına imkan sağlıyor. Günlük güncel haber akışı, İngilizce Türkçe makaleleri, iş dünyasının ve sektörün önde gelen isimleri ile HalklailişkilerTV'de gerçekleştirdiği röportajları ile çok zengin içeriğe sahip. www.halklailiskiler.com Yayın Koordinatörü Rayka Arditi Yeşilbahar iletişim platformu hakkında şunları söyledi; "halklailiskiler.com'u uzun süren çalışmalarımız sonucunda 2011 yılı Ağustos ayında açtık.
Bu platformla, bütün paydaşları ile birlikte iletişim sektörünün daha yüksek noktalara taşınmasına katkıda bulunmak, iş dünyasını ve yöneticilerimizi bilgilendirmek ve kamuoyu ile buluşturmak istiyoruz. Sitemizde halkla ilişkiler, yeni medya, medya, marka, kurumsal sorumluluk, reklam, araştırma, doğrudan pazarlama başlıkları altında birçok farklı konu, makale röportaj ve video yer alıyor.

Güncel haber akışımız ve sektörde ve iş dünyasında gerçekleştirdiğimiz röportajlarla hem gençlerin hem de sektör profesyonellerinin büyük ilgisini çekiyoruz. Ayrıca farklı alanlarda bir çok seminerin ve konferansın yayın sponsorluklarını gerçekleştiriyoruz. İletişim sektörünü hep beraber büyütüp zenginleştirmek amacıyla yolumuza devam edeceğiz."