BIST 10.205
DOLAR 32,34
EURO 34,88
ALTIN 2.372,80
HABER /  GÜNCEL

Ölmeden önce öldüğünü yazdı

Evet aynen böyle oldu! Ölmeden önce öldüğünü Facebook'a yazdı. Bu küçük nottan bir gün sonra kazada öldü.

Abone ol

Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde geçen Pazar günü meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 28 yaşındaki Cenan Bal’ın sosyal paylaşım sitesi olan Facebook’a, kazadan bir gün önce “Seni seven öldü başın sağolsun” diye not bıraktığı öğrenildi.

Kartepe İlçesi Acısu Mevkii’nde geçen Pazar günü Nuri Çıkmış’ın kullandığı 41 NC 970 plakalı otomobil ile Cenan Bal yönetimindeki 41 E 0569 plakalı otomobil karşılıklı çarpışmıştı. Kazada Cenan Bal yaşamını yitirirken, otomobillerdeki 7 kişi de yaralanmıştı. Kazada yaşamını yitiren Cenan Bal’ın sosyal paylaşım sitesi Facebook’a öleceği adeta içine doğmuş gibi bir not bırakması sevenlerini üzdü. Cenan Bal, ölümünden bir gün önce kişisel paylaşım sitesi facebook'a şu notu yazmış:

“Ben seni Allah’a havale ediyorum. Ama şunu unutma ki, bir gün gelecek sen de deliler gibi birisini seveceksin. Benim seni sevdiğim gibi seveceksin ama benim seni sevdiğim gibi asla sevilmeyeceksin. Seni seven öldü haberin olsun... Seni seven öldü başın sağolsun.”

Cenan Bal’ın yine 15 Aralık'ta da “Ölümün bizi nerede beklediği belli değil, iyisi mi biz onu her yerde bekleyelim” yazısını yazmış.

Cenan Bal'ın kişisel paylaşım sitesi ise yakınları ve arkadaşları tarafından taziye mesajlarıyla doldu. Ayrıca Cenan Bal'ın kazada yaralanan 11 yaşındaki yeğeni Ahmet Uğur Kuvancı da “Bu haber yalan. Dayım yaşıyor. Ben dayımın yanından geliyorum” yazılı bir notu bıraktığı görüldü.