BIST 10.159
DOLAR 32,15
EURO 35,14
ALTIN 2.474,60
HABER /  GÜNCEL

Ölmeden katilini söyledi!

Konya'da öldürülen sevgililer olayı aydınlandı. Ölen kızın son nefesinde katillerinin ismini verdiği ortaya çıktı

Abone ol

13 Kasım 2007'de, merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi öğrencisi Ferhat Korucu öldürülmüş, sevgilisi Ayşen Mamuş ağır yaralanmıştı. Mamuş, tedavi gördüğü hastanede, olaydan bir gün sonra hayatını kaybetmişti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Mamuş ile aynı birahanede çalışan 28 yaşındaki Güneş Şen ile eşi 22 yaşındaki Mehmet Şen'i cinayet zanlısı olarak gözaltına almış, 2 şüpheli tutuklanmıştı.

Duruşmada, Numune Hastanesi Acil Servisi'nde görevli bir doktor ile Mamuş'un ölmeden önce ifade verdiği Cinayet Büro Amirliğindeki görevli polis memurları tanık olarak dinlendi.

İki polis memuru ifadesinde, “Ayşen Mamuş'un, Numune Hastanesi'ne darp neticesi yaralanmış olarak geldiği söylenmişti. Bunun üzerine konuyla ilgili hastaneye gittik. Olayın nasıl yaşandığını ve arkadaşının evinde silahla nasıl öldürüldüğünü anlattı. Şüphelilerin ismini verdi. Güneş Şen'in eşi Mehmet Şen'e ‘Vur öldür’ dediğini söyledi. Durumu iyi görünüyordu” diye konuştu.

Acil Servis'te görevli doktor Yenal Kullap ise “Ambulans, darp neticesi yaralandığı belirtilen bir kadın getirdi. Başındaki yaralara tampon yaptıktan sonra darbeleri belirlemek için röntgene gönderdik. Sağlık memurları yaralı kadının başında bir kurşun olduğunu söyledi. Ardından da beyin cerrahları yaralıya müdahale etti” dedi.

Mahkeme heyeti ise sanık avukatlarının, başından silahla vurulmuş bir kişinin bu şekilde detaylı ifade verip veremeyeceği yönünde detaylı rapor istemi ve 6 aylık hamile olan tutuklu sanık Güneş Şen'in tahliye talebini reddederek duruşmayı erteledi.

Birahanede garson olarak çalışan Güneş Şen, zaman zaman konsomatrislik yaptığını belirterek, ifadesinde şunları söylemişti:

Ayşen Mamuş, konsomatristlik yapıyordu. Zengin müşterilerle özel olarak ilgileniyordu. Ayşen'un fuhuş yaptığını ve yaptırdığını biliyorum. 3 kez de beni fuhuş ortamına sokmuştu. Daha sonra Mehmet Şen ile evlendim. Bu ortamlardan uzak kalmak istiyorum. Ancak, Ayşen sürekli beni fuhuşa zorluyordu. Kocama her şeyi anlatacağını söylüyordu. Olay günü Ayşen ile tartıştım. Eşim de bu tartışmayı öğrendi. Konuşmak için Ayşen'in evine gittik. Burada tartıştık. Bana ‘Kalitesiz fahişe’ diye bağırdı. Bunun üzerine de kocam silahını çıkarıp önce Ayşen'e ateş etti. Ardından da Ferhat müdahale etmek isteyince de ona ateş etti.”