BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ölen polisin eşi katil zanlısı çıktı

9 yaşındaki oğlu tarafından kazayla vurulduğu iddia polis memurunun eşi, katil zanlısı olarak tutuklandı.

Abone ol

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gülnar Emniyet Amirliği'nde görevli polis memuru İsmail Demirok'un 27 Kasım 2008'de başından vurulması ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaklaşık 25 gün süren yaşam mücadelesi sonunda ölmesi olayıyla ilgili soruşturma kapsamında, daha önce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan eşi Gül Demirok, Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı üzerine Hatay'ın İskenderun ilçesinde gözaltına alındı.

Açıklamada, Gül Demirok'un getirildiği Gülnar ilçesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sürdürülen soruşturma neticesinde cinayet zanlısı iddiasıyla çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konulduğu kaydedildi.

Polis memuru İsmail Demirok'un (34), Ayvalı Mahallesi'ndeki evinde otururken, oğlu O.D'den (9) masanın üzerinde bulunan tabancısını istediği, bu sırada tabancanın kazayla ateş alması sonucu yaralandığı iddia edilmişti. Durumu ağır olan Demirok, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde kurtarılamamıştı.