BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,34
HABER /  GÜNCEL

Ölen çocuğun babası serbest

Van'ın Özalp ilçesinde kaybolduktan sonra komşusunun evindeki sandıkta cesedi bulunan çocuğun gözaltına alınan babası serbest bırakıldı.

Abone ol

Van'ın Özalp ilçesinde kaybolduktan sonra komşusunun evindeki sandıkta cesedi bulunan çocuğun gözaltına alınan babası serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, 23 gün önce kaybolduktan sonra cesedi akrabası ve komşusu Derya T'nin evindeki sandıkta bulunan 3 yaşındaki Zehra Çeliker'in babası Mehmet Zeki Çeliker, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Baba Çeliker, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece serbest bırakıldı. Çeliker, her gün Dorutay Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek imza verecek.

Adliye çıkışında gazetecilere konuşan Mehmet Zeki Çeliker, çocuğunun öldürmesine anlam veremediğini belirterek, ''Hak edecekleri cezayı alacaklarına inanıyorum. 3 hafta boyunca çocuğumuzu aradık. En yakın akrabamızın evinde bulduk. O kadın benim çocuğumu neden öldürdü anlamıyorum. Yakında gerçekler ortaya çıkacaktır. Hak ettiği cezayı da bulacak'' dedi.

Mehmet Zeki Çeliker, kendisiyle ilgili ortaya atılan iddialara da ''Gerçekler en kısa zamanda ortaya çıkacaktır'' diye yanıt verdi.

OLAY 

Özalp ilçesine bağlı Dorutay köyünde 23 gün önce evinin önünde oynadığı sırada kaybolan Zehra Çeliker'in cesedi, aynı zamanda uzaktan akrabaları olan komşusu Derya T'nin evinde bulunmuş, gözaltına alınan zanlı, küçük kızı, babası kendisini taciz ettiği için öldürdüğünü öne sürmüştü.