BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.430,21
HABER /  GÜNCEL

Öldürülen babasından şikayetçi

14 yaşındaki kız, resmi nikahsız eşi tarafından öldürülen babasından şikayetçi oldu. Neden mi?

Abone ol Eskişehir'de 14 yaşındaki H.Ç., resmi nikahsız eşi 27 yaşındaki Abdülhamit Demir tarafından bıçaklanarak öldürülen 50 yaşındaki babası Alaattin Çavlan'ın kendisini zorla evlendirdiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

Merkeze bağlı Gündüzler Beldesi'nde oturan 14 yaşındaki H.Ç., resmi nikahsız eşi Abdülhamit Demir'i terk edip babasının evine dönünce iki aile arasında tartışma çıktı. H.Ç.'nin babası Alaattin Çavlan, kızıyla resmi nikahsız birlikte olan Abdülhamit Demir'in 20 yaşındaki kardeşi Adem Demir'i sırtından bıçakla yaraladı. Kardeşinin yaralandığını gören Abdülhamit Demir de kayınpederi Alaattin Çavlan’ı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Abdülhamit Demir, cinayetle ilgili tutuklandı.

H.Ç., Gündüzler Beldesi'nde Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderken, 4 gün önce çıkan tartışmada eşi Abdülhamit Demir'in bıçaklayarak öldürdüğü babası Alaattin Çavlan ile 39 yaşındaki annesi Şerife Çavlan'ın kendisini 3 yıl önce zorla dini nikah kıydırıp Abdülhamit Demir ile evlendirdiğini söyledi. Ölen babası ve annesinden ve cezaevine konulan resmi nikahsız eşinden şikayetçi olan H.Ç., “Beni zorla evlendirdiler” dedi.

Şikayet üzerine anne Şerife Çavlan gözaltına alındı. Alaattin Çavlan hakkında öldürüldüğü için işlem yapılamazken, kayınpederini öldüren ve cezaevinde tutuklu olarak kalan Abdülhamit Demir hakkında işleme başlandı. H.Ç.'nin eşinden bir oğlu olduğu belirtildi.