BIST 10.479
DOLAR 32,28
EURO 35,04
ALTIN 2.475,05
HABER /  GÜNCEL

Öldürme sebebi samimiyet

Bir yıl önce 20 yaşındaki bir genci öldürdü. Yeni yakalanan katil bakın niye öldürmüş?

Abone ol

Kuşadası'nda geçen temmuz ayında, gece yarısı parkta kız arkadaşıyla sohbet ederken öldürülen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Berker Kızılelma'nın katil zanlısı yakalandı.

Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş bürosu ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalanıp gözaltına alınan H.A.'nın (32) suçunu itiraf ettiği ve cinayeti gençlerin parkta samimi oturmalarına öfkelenip işlediği ortaya çıktı.

Dün Kuşadası'nda çalıştığı otelde gözaltına alınan H.A.'nın sorgusunda olay günü 7 bira içtiğini ve ne yaptığını hatırlamadığını söylediği belirtildi. H.A. ifadesinde, “Ben parkta içki içiyordum. Gecenin ilerleyen saatlerinde iki kişinin bankta çok samimi oturduklarını gördüm. Kendilerini uyardım. Bunun üzerine erkek ile tartıştık. Silahımı çıkarıp bir el ateş ettiğimi hatırlıyorum. Sonra kaçtım. Öldürdüğümü bile bilmiyordum. Sonra olayı gazetelerden öğrendim” dedi.

Bir otelin çamaşırhanesinde çalıştığı öğrenilen H.A.'nın olayda kullandığı ruhsatsız tabancanın yerini de polise gösterdiği, tabancanın delil olarak işlem gördüğü belirtildi. Zanlı H.A., sorgusunun ardından bugün sevkedildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Söke Cezaevi'ne gönderildi