BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Müren Marksist ne bilmezdi!

Işıklar, Zeki Müren hakkındaki iddialarına devam ediyor. Bakın neler söyledi?

Abone ol

Aykut Işıklar bugün Zeki Müren hakkında ağır bir iddiada bulunmuş, "yaptığı hiçbir beste ona ait değil, hepsini Şükrü Tunar yaptı" demişti. Işıklar bu tezini Şükrü Tunar'ın oğluna dayandırıyor ama kendisi de buna inanıyor.

Sankigazete.com'dan Selda Uskan'ın sorularını cevaplayan Işıklar Müren hakkında şunları söyledi:  

HABER YALAN DEĞİL

"Ben bu haberi yazdığımda okunabilen iki gazete vardı. Hürriyet ve Milliyet. İnsan okumaz mı bu haberi, görmez mi? Ne kendisi ne yakını hiç kimse tek bir telefon açmadı. Yine yalan olsa benim başıma yıkmazlar mıydı dünyayı? Ses soluk çıkmadı.

MARKSİST NE BİLMİYORDU

Sonra 1975’de ilk röportajımı yaptım Bodrum’da. Hatta bir yatla açıldık, sorularımı sordum o da cevapladı. Ama yine de o haberimle ilgili tek soru soru sormadı. Ve ben orada ilk defa Zeki Müren’in dünya bilgisinin ne kadar az olduğunu öğrendim mesela. Ne sağcılığı biliyordu ne solculuğu. Sanki Marxist sözcüğünü de ilk benden duydu.

BÖYLE BİR HAYATI OLAN ADAM NE ZAMAN BESTE YAPACAK?

“Adam sabaha kadar Taksim’de içiyor. Sonra gidiyor Cihangir saunaya ter atıyor. Akşama kadar dinleniyor. Hadi akşam aynı hayat yeniden başlıyor! Sonra böylesi hayatı olan biri, ne zaman oturup da beste yapmaya vakit bulacaktı ki? Onun yaşamını hepimiz biliyoruz sonuçta. Ayrıca sadece onun değil pek çok ünlünün de ne haltlar yediğini biliriz."

Kaynak: www.sankigazete.com