BIST 9.774
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.432,33
HABER /  DÜNYA

Öldürdüğü 22 kadına tecavüz etti ama...

Öldürdüğü 22 kadına tecavüz etti ama ailesi hala masum olduğuna inanıyor...

Abone ol

Seri katil 22 kadını, yaşadığı kenti seks işçilerinden temizleme iddiasıyla, bıçak ve tornavidayla işkence ederek peşpeşe öldürdü ve ardından tecavüz etti. "Kurt adam" lakaplı psikopat katil, kurbanlarından birinin kafasını kesip kalbini söktü. Korkunç olayın en az kendisi kadar 'ürkütücü' yanı ise, seri katile ailesinin son derece 'sahip çıkması' ve katilin 'masum olduğunu' iddia etmeleri...

Hürriyet'in The Mirror kaynağıyla yer verdiği habere göre; Angarsk şehrinde işlediği cinayetlerle Rusya'yı şoke eden Popkov'a, ailesinden inanılmaz bir destek ve savunma geliyor.  Ailesi, kuvvetli delillere ve suçunu itiraf etmesine rağmen Popkov'un masumiyetine inanıyor.

oldurdugu-22-kadina-tecavuz-eden-adam.jpg 

Eski polis olan Popkov, 2012'de yakalanmış ve işlediği cinayetleri itiraf ettikten sonra ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ KARISI

48 yaşındaki karısı Elena Popkova, "Onunla 28 yıldır evliyim. Yanlış bir şeyler olduğundan şüphelensem tabii ki ayrılırdım. Destekliyorum ve ona inanıyorum. Eğer bugün bırakılsa, tek bir kelime etmem ve birlikte yaşamaya devam ederiz. Seviyorum onu. Tüm bu yıllar boyunca bana hiç zarar vermedi. Onunla kendimi güvende hissediyordum" dedi.

oldurdugu-22-kadina-tecavuz-eden-adam1.jpg 

Seri katil görüşmelerinde kızına "Katya, tüm bu suçlamalar peri masalı. Bu bir sistem ve ben de onun içinde çalıştım. Bu sistemi iyi tanıyorum" demiş. 27 yaşındaki kızı da babasının masumiyetini kanıtlamak için cinayetleri araştırıp çözmeye çalışıyor.