BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.302,86
HABER /  MEDYA

Ünlü oyuncu Güzel Köylü dizisinden ihraç edildi

Muğla'nın Menteşe ilçesinde bir barda olay çıkaran Güzel Köylü oyuncularından Su Kutlu, diziden ihraç edildi.

Abone ol

Çekimleri Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Mahallesi’nde yapılan Güzel Köylü dizisinde Sude karakterini canlandıran 24 yaşındaki Su Kutlu, bir barda çıkardığı olayların ardından diziden ihraç edildi.

Muğla'da gittiği barın personelini kendisini darbettikleri gerekçesiyle polise şikayet eden ve iş yerinin geçici olarak kapanmasına neden olan Su Kutlu, oynadığı diziden çıkarıldı.

MEKANIN KAPATILMASINA SEBEP OLMUŞ

Güzel Köylü dizisi yönetmeni Mustafa Şevki Doğan yaptığı açıklamada, “Son olarak dizimizde oynayan Su Kutlu arkadaşımızın başından bir mesele geçmiş, bu bizim bilgimizin dışında, kendi bireysel saatlerinde yani iş dışında bir mekanda alkol alırken bazı tatsız olaylar yaşanmış. Su Kutlu ortamda yapılmaması gereken birtakım şeyler yapmış, bir mekanın kapatılmasına sebep olmuş. Öyle ya da böyle bu konuda mekanın ve mekan çalışanlarının haksızlığa uğradığını düşünüyorum. Bu olayın Güzel Köylü dizisinin diğer oyuncuları ile hiçbir alakası yoktur.

su-kutlu.jpg
Oyuncu Su Kutlu

Bu konuda ben yönetmen olarak, altını çizerek tekrar söylüyorum, biz hiçbir şekilde, hiçbir makama mekanın kapatılması için ya da Su Kutlu’nun cezalandırılması için herhangi bir istekte bulunmadık. Burada biz mağdur olmuş o mekanın çalışanlarının yanındayız. Bu yüzden Su Kutlu arkadaşımızı şu anda çekim yaptığımız bölümün senaryosunun içinden çıkartıyoruz.

EFENDİLİK UYARISI

Hem bize, hem Muğla’ya hem bu işin markasına zarar verdiği için onunla çalışmayı reddediyoruz. Para kazanırken yapılması gereken şey de duruşunu, efendiliğini değiştirmemektir. Muğlalılardan böyle bir şey yaşandığı için ben özür dilerim, bir daha da yaşanmayacağının garantisini veririm. O arkadaşımız artık aramızda olmayacak.

REYTİNGLERE ETKİLİ OLSA BİLE

Bir kişi yüzünden Muğla halkının mutsuzluğunu istemem. Ben bu kişiyi şuanda çektiğimiz bölümden çıkartıyorum. Bu bize kan kaybettirse bile, reytinglere etkili olsa bile, yüz kişinin ve buna bağlı olarak bir köyün etrafında bu işten para kazanan insanların gırtlağından geçen helal parayı bile kaybetmek adına bu riski göze alarak, bu kızı diziden çıkartıyorum. Benim için Muğla’nın huzuru bir kişiden daha önemli” dedi.