BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Olcan tarihe geçti

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. hafta maçında sahasında Apollon Limassol 4-2 mağlup ettiği maçta 3 gol atan Olcan Adın, Avrupa Kupa...

Abone ol

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 5. hafta maçında sahasında Apollon Limassol 4-2 mağlup ettiği maçta 3 gol atan Olcan Adın, Avrupa Kupalarında bordo-mavili takım adına hat-trick yapan ilk futbolcu oldu.

OLCAN BU SEZON ÇIKIŞA GEÇTİ
Trabzonspor’un başaralı futbolcusu Olcan Adın, 2011-2012 sezonunun devre arasında bordo-mavili takıma katıldı. Söz konusu sezonda forma giydiği 14 maçta 4 gol atan futbolcu 2012-2013 sezonunda ise forma giydiği 30 lig maçında 7 gol ve 8 asist yaparken, 11 Ziraat Türkiye Kupası maçında 2 gol ve 6 asist yaptı. Avrupa Kupasında ise 1 maçta forma giydi. Bu sezon ise Olcan bordo-mavili takımın oynadığı tüm maçlarda forma giydi. 23 maçta forma giyen oyuncu 12 Lig maçında 2 gol ve 1 asist yaparken, Avrupa’da forma giydiği 11 maçta ise 5 gol atarken, 3 asist yaptı.

3 GOL ATMAM BENİM İÇİN BİR ÖDÜL OLDU
Trabzonspor’un başaralı oyuncusu Olcan Adın, Apollon Limassol karşısında 3 gol atmasının kendisi için bir ödül olduğunu söyledi.
Kendi sahalarında oynadıkları tüm maçları kazanmak istediklerini belirten Olcan, "Kendi sahamızda oynadığımız tüm maçları kazanmamız gerekiyor. Lazio’da galip gelmiş, liderlik son maça kaldı. İyi mücadele edip, grubu lider tamamlayacağımıza inanıyorum. Kaybetmiyoruz iç sahada. Benim de üç gol atmam ödülümüz oldu. İyi mücadele ediyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.
Ligde farklı , Avrupa’da farklı görüntü sergilemeleriyle ilgili olarak ise Olcan, "İnişler çıkışlar her zaman olabilir. 23 maç yaptık. Bu bir mazeret değil ama zaman zaman yorgunluk olabiliyor. Farklı konsantrasyon olabiliyor. Biz de insanız, kopukluklar olabiliyor. Farklı bir heyecanla oynuyoruz Avrupa Ligi’nde bu da bir gerçek ama lige de gereken önemi verip seri galibiyetler alacağız" şeklinde konuştu.

MALOUDA, "İTALYA’YA GALİBİYET İÇİN GİDECEĞİZ"
Trabzonspor’un Fransız yıldız futbolcusu Malouda, Avrupa’da bir üst tura çıkmayı garantilemelerine rağmen İtalya’ya kazanmak için gideceklerini söyledi.
Malouda, ilk yarıda attıkları goller sayesinde maçı erken kopardıklarını belirterek, "Çok mutluyuz çünkü bir üst tura çıktık. Maça çok iyi başlamamız avantaj oldu. İlk yarıda maç istediğimiz skora geldi. Hem Türkiye için hem de Trabzon için çok iyi bir skor elde ettik. Garantiledik ve herkes için ödül oldu. Biz bu turu hakettik çok çalıştık ve başardık. Lazio karşısında da oraya kazanmak için gitmemiz gerekiyor. Onların da bizim de kaybedeceği bir şey yok. Beraberlik bile bizim işimize yarar tabii ki ama biz İtalya’ya kazanmak için gideceğiz" dedi.
(İHA)