BIST 10.046
DOLAR 32,32
EURO 34,64
ALTIN 2.408,10
HABER /  MAGAZİN

Fazıl Say, Sezen Aksu'yu bin pişman etti

Fazıl Say, geçtiğimiz günlerde çıkan albüm için kendisini tebrik eden Sezen Aksu'ya 12 Eylül referandumu üzerinden yüklendi.

Abone ol

Ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say son çıkardığı albümü için kendisini tebrik eden Sezen Aksu'ya Twitter'dan sert tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde çıkan albüm için kendisini tebrik eden Sezen Aksu'ya 12 Eylül referandumu üzerinden yüklenen ünlü sanatçı "şimdi memnun musun" diye sordu ve ekledi: "başarılar diliyoruz. Bundan sonraki güzel hayatında. Bizimkisi farklı olacak gibi"

KEŞKE TEBRİĞE SEVİNSEYDİM

Say twitter mesajında, "Sezen Aksu bir ortak dost aracılığıyla "ilk şarkılar" albümüne tebriklerini ve teşekkürlerini yollamış. Keşke kendim için ve kızım için ve de bizler gibi özgür bir Türkiye'de yaşamak isteyen milyonlarca insan için, bu durumu yaratan bir siyasi partinin düpedüz destekçisi olmasaydı da bu tebrike sevinmek güzel olsaydı" dedi.

GÜZEL HAYATINDA BAŞARILAR DİLİYORUM BİZİMKİSİ FARKLI OLACAK

Sezen Aksu'ya sahte bir "teşekkürler" cevabı yazmanın içine sinmediğini belirten Say, "hücrelerim bile boş ve istemiyor. Geriye tek bir soru kalıyor; kendisi ne yapacak? Mutlu mu durumdan? Öyle ise, başarılar diliyoruz. Bundan sonraki güzel hayatında. Bizimkisi farklı olacak gibi" yazdı.