BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Olay pankart Aydın sokaklarında

MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak tarafından t-shirtlere bastırılan olay pankart Aydın sokaklarında görülmeye başlandı.

Abone ol

Üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ABD Başkanı Barack Obama'nın el sıkışırkenki bir fotoğrafları ile şehit oğlunun tabutuna sarılan bir şehit annesinin resiminin bulunduğu ''Sen Açıldıkça Analarımız Ağlıyor'' yazılı pankartının basılı olduğu t-shirtlerle sokakta dolaşan vatandaşlar herkesin dikkatini çekiyor.

Bilindiği gibi; pankartın olayla bir şekilde indirilmesinin ardından MHP Aydın Milletvekili Uzunırmak, “Sen açıldıkça analarımız ağlıyor” yazısını 10 bin adet t-şhirte bastırıp, vatandaşa dağıtacağını açıklamıştı.
MHP’liler, “Referanduma Hayır” kampanyasını başlatacakları Aydın’da üzerinde aynı slogan yazan on binlerce tişörtle meydana inecek. 1 Ağustos Pazar günü referandum mitinglerine Aydın’dan başlayacak olan MHP aynı zamanda indirilen pankartı da tekrar canlandırmayı hedefliyor. Türkiye’nin değişik illerinde aynı pankartı parti binalarına asan MHP Aydın’da aynı pankartı t-shirtlerde ve şapkalarda taşıyacak. MHP Aydın Milletvekili Al Uzunırmak, mitinge katılacak olan 10 bin kişiye pankartlı t-shirt ve 5 bin adet pankartlı şapka dağıtacak.

T-shirtleri ve şapkaları 1 Ağustostaki mitinge yetiştirmeye çalışan Ali Uzunırmak, binadan indirilen pankartı gönüllerde yaşatacaklarını söyledi. Kendisine gelen örnek t-shirtleri dağıttığını belirten Ali Uzunırmak, 10 bin t-shirtü ve 5 bin şapkayı mitinge katılacak bütün teşkilatlara dağıtacağını ifade etti. Uzunırmak, zorla indirilen pankartın elbiselerden de zorla çıkartılıp, çıkartılmayacağını çok merak ettiğini kaydetti.