BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.409,67
HABER /  SPOR

Olay hakem sonunda konuştu

Kararlarıyla maça damgasını vu-ran özellikle Rize'nin tepkisini toplayan hakem Durmaz, maçtan sonra şöyle konuştu...

Abone ol

Beşiktaş-Çaykur Rizespor karşılaşmasında düdük çalan hakem Aytekin Durmaz, kötü yönetimiyle dikkat çekti.

Vermiş olduğu kararlarla özellikle Rizespor cephesinin tepkisini toplayan Durmaz’ın, özellikle kartlarını adil kullanmadığı gözlendi. Sarı kartı bulunan Baki Mercimek’in yapmış olduğu faulde kırmızı kartını çıkarmayan Aytekin Durmaz, Bashir’i de ucuz bir şekilde oyundan attı.

Ancak hakem, Rizesporlu İbrahim Said’in Beşiktaş ceza alanı içinde kendini yere atmasını tespit edip, doğru bir karara imza attı. İlginç bir kırmızı kart! Karşılaşmanın 90+2. dakikasında futbol sahalarında ender görülen anlardan birisi yaşandı...

Beşiktaş atağa çıkarken, Koray’ı düşüren Bashir yerde kaldı. Daha önce sarı kartı bulunan savunma oyuncusu tedavisi için saha kenarında gönderildi. Hakem Aytekin Durmaz, Bashir’in saha kenarında olduğunu görüp, kırmızı kartı Rize kaptanı Altan’a gösterdi. Neden oyundan atıldığını anlamadığını söyleyen tecrübeli oyuncu, hakemin adil olmadığını ifade etti.

HAKEM AYTEKİN DURMAZ

Maçın hakemi Aytekin Durmaz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada sahadan en az hatayla ayrıldıklarına inandığını söyledi. Soyunma odası koridorlarında edilen küfürlerin not edilip edilmediği sorulması üzerine Durmaz, "Biz bekledik. Hemen koridora girmedik. Koridordaki olayları herhalde temsilcilerimiz görmüştür. Bizim sadece sahadan dışarıya aldığımız bir yönetici var" diye konuştu.