BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.435,89
HABER /  GÜNCEL

Okmeydanı'nda polise silahlı saldırı anı!

İstanbul Okmeydanı'nda 25 Temmuz'da 3'ü polis 4 kişiyi silahla yaraladığı iddia edilen şüpheli yakalandı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Abone ol

İSTANBUL Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri koordinesinde önceki gece saatlerinde Okmeydanı'nda yapılan operasyonda, 25 Temmuz'da 3'ü polis 4 kişiyi silahla yaraladığı öne sürülen şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlının evinde yapılan aramada da 1 tabanca, 2 şarjör ve 50 adet mermi ele geçirildi. Dün mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

okmeydaninda-polise-silahli-saldiri-ani.jpg

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

3'ü polis 4 kişiye yapılan silahlı saldırı olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, şüphelinin yolda yürümesi görülüyor. Polislerin binadan ayrılmasından kısa süre sonra ise zanlı koşarak ateş açıyor. Saldırganın elindeki silahla kaçmaya çalıştığı da görüntülere yansıdı. Görüntülerin devamında ise Özel Harekat ekiplerinin yaptığı operasyondan görüntüler yer alıyor. Şüphelinin evine giren polis ekiplerinin evde yaptıkları aramalarda tabanca, şarjör ve mermileri bulmaları da görülüyor.