BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.425,68
HABER /  GÜNCEL

Şırnak Silopi şehidine son veda...

ŞIRNAK Silopi'de şehit olan polis memurlarından Şahin Polat Aydın için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Abone ol

ŞIRNAK'ın Silopi ilçesinde dün gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen polis memuru Şahin Polat için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törende, Aydın’ın ailesi, meslektaşları, siyasi temsilciler ve askeri yetkililerin gözyaşları sel oldu.

KILIÇDAROĞLU DA ORADAYDI

Hürriyet'in haberine göre, törene, şehidin kendisi gibi özel harekat polisi olan babası Süleyman Aydın, annesi Hülya Aydın ve yakınları ile CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bazı AK Partili milletvekileri, MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Mükerrem Ünlüer, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, şehidin meslektaşları, Ankara Garnizonu'nda görevli askerler ve vatandaşlar katıldı. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu şehidin babası Süleyman Aydın ve Annesi Hülye Aydın'a taziye ve baş sağlığı dileklerini iletti. Aydın'ın üzüntülü annesi Hülya Aydın ve kardeşi Tuğçe Aydın'ı, polis arkadaşları teskin etmeye çalıştı.

ankara-sirnak-silopi-sehit-cenazesi.jpg 

22 YAŞINDAYDI...

22 yaşında şehit olan Aydın'ın naaşı daha sonra omuzlara alınarak, cenaze aracına konuldu. Şahin Polat Aydın, toprağa verilmek üzere, memleketi Ankara'nın Güdül ilçesinde Akbaş Köyü'ne gönderildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da törene katılarak şehit Şahin Polat’ın ailesine başsağlığı diledi. Cenazeye hükümetten katılım olmazkern AK parti'den Polat’ın cenazesi düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere Ankara’nın Güdül ilçesine götürüldü.