BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.494,64
HABER /  GÜNCEL

Okmeydanı'nda otobüs yaktılar

Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıldönümü olması nedeniyle terör örgütü yandaşları Okmeydanı'nda otobüs yaktı.

Abone ol

Şişli’de, yüzleri maskeli bir grup terör örgütü yandaşı bir halk otobüsü ile bir İETT otobüslerine molotof bombası ile saldırdı. Saldırıda yolcular yara almadan tahliye edilirken, otobüsler alev alev yandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ 

Olay 15.00 sıralarında Okmeydanı Şark Kahvesi mevkiinde gerçekleşti. İddiaya göre yüzleri maskeli bir grup terör örgütü yandaşı, slogan atarak eylem yapmaya başladı. Cadde üzerinde yürüyüş yapan örgüt yandaşları çöp konteynerlerini yola devirdi. Çöpleri caddelere dağıtan eylemciler, daha sonra otobüs duraklarına zarar verdi.

Özel halk otobüsü ile İETT otobüsüne molotof bombası atan eylemciler ortalığı savaş alanına çevirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otobüste çıkan yangını söndürdü. Otobüsler kullanılamaz hale geldi. Yolcular ise olaydan yara almadan kurtuldu. Polis ekipleri olay çıkaran eylemcileri yakalamak için çalışma başlattı.

ÖCALAN'IN YAKAKANIŞINI PROTESTO ETTİLER

Diyarbakır'da teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilişini protesto eden bir grup, polise taş ve havai fişeklerle saldırdı.

Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın 15 Şubat 1999 tarihinde Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirişini protesto eden bir grup, yürüyüş düzenledi. Teröristbaşının posterleri ve terör örgütünün afişleri ile yürüyen grup, Koşuyolu Parkı önüne geldi. Koşuyolu Parkı önünde bir grup genç, yolu trafiğe kapatmaya çalışınca polis dağılmaları uyarısında bulundu. Bunun üzerine grup, polis araçlarına taş ve havai fişeklerle saldırdı. Polis göstericileri biber gazı ve tazyikli su kullanarak dağıttı.