BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Akrabalarına kızdı doktora tükürdü

İzmit'te akrabalarıyla kavga eden Emre Ç. adlı vatandaş, götürüldüğü hastanede doktorun yüzüne tükürdü.

Abone ol

İzmit'te akrabalarıyla kavga eden Emre Ç. adlı vatandaş hırsını olay yerine gelen 112 Acil Ambulansı ile tedavi için götürüldüğü Kocaeli Devlet Hastanesi doktorundan çıkardı.

Akçakoca Mahallesi Yumurta Camii yanında bir gurubun kavga ettiğini gören vatandaşlar polisi arayarak yardım istedi. Kısa süre içersinde olay yerine giden polis ekipleri şuanda issiz olduğu öğrenilen kimya mühendisi Emre Ç. ile kavga ettiği eniştesi Murat E. ve ablası Tuğba E.'yi güçlükle sakinleştirdi. Akrabaları tarafından darp edilen ve yaralanan Emre Ç.'nin hastaneye götürülmesi için polis ekipleri olay yerine 112 Acil Ambülans aracını çağırdı.

DOKTORUN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ

Kavgada hırsını alamayan Emre Ç.,  112 Acil Ambülansda görevli doktor ve hemşireye hakaret ederek saldırdı. Polis ekiplerince güçlükle ambülans aracına bindirilen Ç. tedavi edilmek üzere Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Burada kendisini tedavi etmek isteyen nöbetçi doktor pratisyen hekim Sırrı Yalçınöz'e de hakeret edip yüzüne tüküren Emre Ç. tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

SAGLIK GÖREVLİLERİ ŞİKAYETÇİ OLDU

112 ekipleri ve Kocaeli Devlet Hastanesi doktoru Sırrı Yalçınöz kendilerine hakaret edip saldıran Emre Ç. hakkında şikayette bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadesinin ardından Emre Ç., Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.