BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Grup Seksendört Ümraniyelilerle buluştu

Ümraniye Belediyesi’nin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde “Bizim aşkımız çalışma aşkı” prensibinden yola çıkarak düzenlemiş olduğu Grup Seksendört konseri Ümraniyelilerden yoğun ilgi gördü.

Abone ol

Ümraniye Belediyesi’nin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde “Bizim aşkımız çalışma aşkı” prensibinden yola çıkarak Ümraniye meydanında düzenlemiş olduğu programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Başkan Hasan Can; Güzel hizmetlere adanmış bir ömrün insanlarıyız 

Programda konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can şunları söyledi; “Güzel hizmetlere adanmış bir ömrün insanları olduk. Genç kardeşlerim şunu ifade ediyorum hayatınız anlam bulmalı. Biz gençlik yıllarımızda, sizin gibi ferah ve müreffeh bir hayatın içinde olmadık Bizim yaşayamadığımız güzellikleri yeni nesiller yaşasın. İşte böyle bir heyecanla yola çıktık ve ömrümüzü; sevgiye, çalışmaya, Türkiye’nin güzel insanlarına güzel yarınlar hazırlamaya ayırdık. Hayatınız Yaradanı, yaradılmış aşkına seven güzel yüreklerle dolmalı. İnşallah bu heyecanla bu akşam konser verecek kardeşlerimizle tatlı ve hoş bir gece geçirmenizi temenni ediyorum. Yarınlar sizin olsun gençler. Yarınlarda büyük Ümraniye var, büyük İstanbul var, büyük Türkiye var.”

Daha sonra sahne alan Grup Seksendört Ümraniyeli ve çevre ilçelerden gelen sevenlerine hitap etti. Söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan grup Seksendört’e, Ümraniye Meydanı’nı dolduran binlerce seveni konser boyunca eşlik etti.

Ümraniye Belediyesi’nin “14 Şubat Sevgililer Günü”’nde “bizim aşkımız çalışma aşkı” sloganıyla düzenlemiş olduğu Grup 84 konserinde Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, meydanı dolduran Ümraniyelilere bir konuşma yaptı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, sevgiye, kardeşliğe, muhabbete değindiği konuşmasında, hizmet yoluna herkese sevgi saçacak bir yürekle çıktıklarını, daha güzel yarınlar için aşkla çalışmaya devam edeceklerini dile getirdi.