BIST 9.095
DOLAR 32,38
EURO 35,06
ALTIN 2.326,75
HABER /  GÜNCEL

Okmeydanı'nda 5 araç ateşe verildi

Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup 5 aracı benzin dökerek yaktı. Yakılan araçlardan bir tanesinde eşini bekleyen kadın ile 4 yaşındaki çocuğu son anda kurtarıldı.

Abone ol

Okmeydanı'nda yüzleri maskeli bir grup cadde üzerinde park halinde bulunan 5 aracı benzin dökerek yaktı. Yakılan bir aracın içinde 4 yaşındaki bir çocukla kadın, yanmaktan son anda vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Fatih Sultan Caddesi üzerinde dün akşam saatlerinde yüzleri maskeli bir grup, cadde üzerinde bulunan 5 aracı benzin dökerek yaktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, vatandaşlar tarafından söndürülen araçlara soğutma çalışması yaptı.

ARACIN İÇİNDE EŞİNİ BEKLEYEN KADIN VE ÇOCUĞU VATANDAŞLAR KURTARDI

İddiaya göre, yüzü maskeli saldırganlar, cadde üzerinde park halinde bulunan otomobillerinin içinde markete giden eşini bekleyen Dilay Şimşek ve çocuklarının içinde bulunduğu aracı da ateşe verdi. Çevrede bulunan vatandaşlar  kadın ve çocuğu araçtan dışarı çıkararak cadde üzerindeki bir lokantaya götürdü. 

Eşi ve çocuğu yanan araçtan vatandaşlar tarafından kurtarılan araç sahibi "6-7 kişi geldiler aracın üzerine benzin attılar içinde eşim ve çocuğum vardı birden ateşe verdiler yandı. Etraftaki esnaf geldi yangın söndürme tüpü ile söndürdüler. Çok şükür eşim ve çocuklarda bir şey yok" dedi.

Bir başka araç sahibi de "Adamlar gelmişler keyiflerine göre hareket ediyorlar. Benevdeydim sesleri duydum baktım ki araç yanıyordu vatandaşlar sağ olsunlar onlar müdahale etmişler üzerine kar atmışlar söndürmüşler" diye konuştu.

Polis olay sonrası kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.