BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.499,33
HABER /  GÜNCEL

Cesedi otomobilin yanında bulundu!

Kartepe'de bir sürücü otomobilin yanında ölü olarak bulundu. Sürücü Emre Vurmaz'ın boynu ve karnından bıçaklanarak öldüğü tespit edildi.

Abone ol

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde otomobil sürücüsü aracının yanında ölü olarak bulundu. Sürücü Emre Vurmaz'ın kaza sonrası öldüğü düşünülürken, sürücünün boğazı ve karnından derin bıçak yaraları aldığı, ölümüne de bu bıçak darbelerinin neden olduğu belirlendi.

Alınan bilgiye göre, D-100 karayolu yan yol Pirelli Fabrikası önünde park halinde olan kapısı açık 41 ES 923 plakalı otomobilin yanında hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede isminin Emre Vurmaz (34) olduğu belirlenen kişinin yaşamını yitirdiği tespit edildi.

KAZA DÜŞÜNÜLDÜ CİNAYET ÇIKTI

Polis ekipleri, otomobilin D-100 karayolu Ankara istikametine seyir halindeyken yaklaşık 1 metrelik banketten yan yola düştüğünü tespit etti. Kaza olduğu düşünülen olayın, yapılan incelemede sonucunda kaza olmadığı, Emre Vurmaz’ın (34) boynunun sol tarafında ve sol karın boşluğunda derin bıçak yaraları olduğu ortaya çıktı.

Vurmaz’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı.

Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Sefer Baygın Sokak'ta ikamet ettiği, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen Emre Vurmaz’ın bir süredir psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi.

İntihar veya cinayetten şüphelenen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.