BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.430,04
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Okçular Kayseri'nin gururu oldu

Kayseri Şekerspor Okçuluk Takımı sporcuları, Antalya'da yapılan Gençler ve Büyükler Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda büyük başarı gösterdiler.

Abone ol

Antalya'da yapılan Gençler ve Büyükler Okçuluk Türkiye Şampiyonası'nda Kayseri Şekerspor Okçuluk Takımı sporcularından bireysel olarak Demir Elmaağaçlı Türkiye Şampiyonu, bayanlarda Sinem Şahin Türkiye Şampiyonu, Oğuzhan Kayaalp Türkiye 3.sü, büyük bayanlarda Sevinç Kuzu ise Türkiye 2.si oldu.

31 ilden toplam 329 sporcunun katıldığı yarışmada, üstün başarı göstererek tüm rakiplerini geride bırakan Kayseri Şekerspor Okçuluk takımı, Türkiye'nin en iyi okçuluk takımı olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Antrenör İzzet Tekeli ise alınan bu galibiyetin, büyük bir emeğin ve çalışmanın ürünü olduğunu belirterek, tüm sporcularını kutladı.

Tekeli, şampiyonada onlarca güçlü takımın arasından sıyrılıp şampiyonluğu yakalamanın kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını da belirterek, “Türkiye şampiyonasında hedeflediğimiz tüm madalyalara ulaşmanın hakli gururunu yaşamaktayız. Kulübümüze yakışır bir performans sergileyen sporcularımız, bu yarışma öncesinde oldukça uzun ve verimli bir çalışma dönemi geçirdiler. Hazırlanan program dahilinde istenileni fazlasıyla yapan sporcularımız, hedeflediğimiz madalyalara azmederek ulaştılar. Türkiye Şampiyonası'na 'Kayseri Şeker' damgasını vuran okçularımız tüm spor otoriteleri tarafından takdir edilirken, katılımcı iller tarafından da gıptayla bakılan büyük bir takım halini almışlardır.

Ayrıca yarışmanın 3.günü yapılan takımlar Türkiye Şampiyonasında Bayan Takımımız ve Erkek Takımımız 2010 yılı Açık Hava Türkiye Şampiyonu kazanmışlardır. Bu başarılarından dolayı emeği geçen Basta Onursal Başkanımız Sayın Vedat Ali Özışık beye, Kulüp Başkanımız Cuma Karataş beye ve tüm yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Cuma Karataş ise Kayseri Şekerspor bünyesi altında faaliyet gösteren tüm branşların, Türkiye'de hatırı sayılır dereceler yakaladığını belirterek, Türkiye'ye yıldız sporcular yetiştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Karataş konuşmasına şöyle devam etti:

“Türkiye'de ve Avrupa'da birçok üstün dereceye ve şampiyonluğa imza atan Kayseri Şekerspor, birçok branşta olduğu gibi Okçulukta da üstün bir başarı sağlayarak, son yapılan müsabakalarda yine göğsümüzü kabartmıştır. Ben eminim ki, defalarca kez Türkiye Şampiyonluğu yaşayan bu takımın sporcuları, önlerindeki uzun yıllar boyunca Türkiye adına yüzlerce uluslar arası organizasyonda milli formayı giyerek, ülkemizi ve kulübümüzü başarı ile temsil edeceklerdir."