BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.513,50
HABER /  GÜNCEL

Okan, Gülben'i fena ti'ye aldı

Medya Kralı'na Medya Arkası geyikleri damga vurdu. Okan Bayülgen hem Birand'ı hem Gülben'i tiye alınca stüdyo gülmekten yıkıldı..

Abone ol

Okan Bayülgen'in TV 8 ekranından yayınlanan Medya Kralı'na Medya Arkası geyikleri damga vurdu.

Gazeteciler.com'un haberine göre Gülben Ergen'in programda konuklarına gösterdiği sevgiyi tiye alan Bayülgen stüdyoyu gülmekten kırdı geçirdi. Ünlü şovmen sonra da Birand'ın gaflarını ve Fransızca'sını tiye aldı.

Gülben Ergen'in programında konuğuna yemek yaparken gösterdiği aşırı ilgiyi ekrana getiren Bayülgen sonra da ünlü şarkıcıyla dalgasını geçti. Ergen'in sevgisini abartılı fiziksel temaslarla göstermesini tiye alan Bayülgen "Gülben Ergen'i severim. Ama bu kadına bir türlü anlatamadım. İnsanlara yastık, muamelesi yapma. Panda muamalesi yapma. İnsanları pofur pofur seviyor. İran kedisi muamelesi yapıyor. Gülben Ergen çevresindeki herkese şişman muamelesi yapıyor. Onun yanındayken kendinizi şişman hisediyorsunuz. Böyle sevgi mi olur? Mıncıklıyor..."

Bayülgen, Ergen'den sonra da M. Ali Birand'ı tiye aldı. Kanal D anchormani'nin Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'e yaptığı Fransızca çağrıyı ekrana getiren Bayülgen, Birand'ın gaflarını ve Türkçe'sini Fransızca'sıyla kritik etti...