BIST 10.159
DOLAR 32,17
EURO 35,00
ALTIN 2.470,01
HABER /  MAGAZİN

Okan Bayülgen yine ağzına geleni saydı

İkinci çocuğunu doğuran Ebru Şallı, isim koymak konusunda kararsız kalınca, Şallı'ya mahkeme yolu göründü...

Abone ol

Ebru Şallı önceki gün kendisinin de severek tükettiği Saka Su'yun basın toplantısına katıldı. Tanıtım sırasında basın mensuplarıyla da sohbet eden Şallı, kendisiyle ilgili merak edilenler hakkında konuştu. 

ROBOT DEĞİLİM 

İkinci oğlumuzun ismi konusunda uzun süre kararsız kaldık. Ben 'Berk' demiştim ancak finalde Harun bebeğin isminin 'Pars' olarak değiştirilmesini istedi.

Bebeğin kulağına yaklaşık bir ay sonra ismi 'Pars' olarak okundu. Ancak doğumdan iki gün sonra nüfus cüzdanı çıkarılıyor. Şimdi ismi değiştirmek için mahkemeye başvuracağız. Oğlum Beren ile sık sık sosyal sorumluluk projelerine katılıyoruz.

Mesela geri dönüşüm kutuları için kapak biriktiriyoruz. Her okulda artık geri dönüşüm kutuları bulunuyor. Hamilelik sonrası emzirdiğim için hızlı kilo verdim. Ben robot gibi beslenmiyorum. Yeri geldi mi çikolata da yerim.

"OKAN BAYÜLGEN'İN DİLİNİN KEMİĞİ YOK"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, bayram tatilini Tanzanya’da geçiren zenginleri yerden yere vurdu!

TV programında “İnsanlar zengin oldukça gerizekâlı oluyor. Bakıyorum gazetelerin sosyete sayfalarına zenginler moda diye Tanzanya’ya gitmişler”
diyen Bayülgen, neredeyse her programında birilerini hedef alıyor.

Acun Ilıcalı’ya “lümpen” diyen, Mahsun Kırmızıgül’ün son filmini eleştiren Bayülgen, tümbu eleştirileriyle “Dilinin kemiği yok” dedirtiyor.

İşte Bayülgen’in kemiksiz diline dolananlar ve söyledikleri:

TOLGA BENDEN VE BEYAZ’DAN ARAK

“Neydi o Arakçıoğlu’nun adı? Hani benden ve Beyaz’dan araklayıp program yapıyor. Hah tamam aklıma geldi: Tolga Çevik...”

ACUN LÜMPEN!

“Lümpenin biri, kendisi gibi lümpenleri toplayıp bir adaya götürmüş. ‘Senin meşaleni söndürüyorum’ diye çocuğu gönderiyor. İçim dağlanıyor. Biz Lost’a inanmıyoruz, lümpenin yaptığı programa inanıyoruz. Bu nedenle lümpene başarılı televizyoncu deniliyor. Neden? Çünkü salaklığa hitap ediyor!”

ALTIN VURUŞ TARKAN

“Tarkan’ın son albümü de çok önemli. ‘Altın Vuruş’. Ne vuruştu? Son Vuruş muydu?”.

Dijital fotoğraf makinesi ve photoshop kullanan fotoğrafçılar için “Onlar terzi. Gaydijital salgından şikâyetçiyim” diyen Bayülgen, Haydi Gel Bizimle Ol programında Müjde Ar için de “Seksle ilgili program yapılıyor zaten. Müjde Ar yapıyor” demişti.

MAHSUN BÜYÜK İŞ Mİ YAPTI?

“KÜÇÜK bütçeli derli toplu film yapanlar mütevazı otururken, Amerika’da üç beş Amerikalı ile aksiyon filmleri çekenlerin ‘Büyük iş yaptık’ edalarıyla dolaşmasına sinir oluyorum. Onları programıma bile çağırmam.”

"NİHAT DOĞAN'I ÇOK KIZDIRDILAR"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Nihat Doğan, ‘Düşşel Avuntular’ sitesine savaş açtı! Doğan, facebook’ta dünyaca ünlü felsefeci ve düşünürlerin sözlerine yer veren “Düşsel Avuntular” isimli grubun kendi ağzından “New York’ta Beş Minare filmini izledim ve olaylar New York’ta geçiyor” ifadesine yazmasına çok sinirlendi.

Daha önce “Benim ülkemin koyunları bile başka türlü bakıyor” açıklamasıyla gündeme gelen Doğan, facebook sayfasına şunları yazdı:

“Düşsel Avuntular adlı sayfayı şiddetle kınıyorum. Koyunlarımın toplam zeka ortalaması bile Düşsel Avuntular adlı sayfada söylemediğim sözlere inanıp yorum yapan ahmakların toplam zeka ortalamasından daha yüksektir.”

"BEN GÜZELDEN ANLARIM"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Ben güzelden anlarım

'Aşka İnat' isimli albümüyle dikkatleri üzerine çeken Yusuf Güney 'Unut Onu Kalbim' şarkısı için klip çekti.

Yusuf Güney'e klipte Bosnalı manken Dragana Kraisnikovic eşlik etti.

Soğuklar!

Çekimler sırasında muhabirlerle konuşan Güney, klipteki rol arkadaşını yapım şirketiyle seçtiklerini söyleyip "Ben güzelden anlarım! Klipteki kızlar çoğunlukla yabancı oluyor. Genel olarak soğuklar. Biz de o soğukluğu gidermek için onlarla yemeğe çıkıyoruz. Misafirperverliğimizi gösteriyoruz, ama yanlış anlaşılıyoruz" dedi.

"SİNAN AKÇIL'DAN İLK DİZİ MÜZİĞİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Akçıl'dan ilk dizi müziği

Son dönemlerin en başarılı müzisyenleri arasında yer alan ve bir süre önce ayrıldığı eski sevgilisi Hadise başta olmak üzere birçok ünlü şarkıcıya beste veren Sinan Akçıl ilk kez bir dizi için müzik yaptı.

Konuk oyunculuk da yapacak

Başrollerini; Aysun Kayacı, Pamela Spence, Paşhan Yılmazel, Soner Sever ve Tuluğ Çizgen'in paylaştığı '(+) 18', Akçıl'ın müziği ile ekrana gelecek. Üç kız arkadaşın aynı evde birlikte yaşarken başlarından geçen komik hikayelerin anlatılacağı dizi Ocak ayında izleyiciyle buluşacak. Sinan Akçıl dizide konuk oyuncu da olacak.

İşte Sinan Akçıl'ın ilk dizi şarkısı

(+) 18 Aşk mı, değil mi
Durmadan çözemedik
Boşver takılma
Biz daha büyümedik
Gerçek hayatla
Yüzleşip görene dek
Artık ve artarak
Yan yana ölene dek
Arta arta 18
Artı artı 18

"AKŞAM DİZİDE İZLE SABAH ÜSTÜNE GİY"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Akşam dizide izle sabah üstüne giy

Televizyon dizilerindeki kahramanlar, izleyicilerin giyim tercihlerini de etkiliyor. Kimi seyirci hayranlıkla izlediği oyuncunun üzerindeki tişörtün aynısını sırtına geçirirken kimi de parmağındaki yüzüğün benzerini takmayı tercih ediyor. Seyircinin bu ilgisini fark eden girişimciler, dizi oyuncularının kıyafet ve aksesuvarlarının benzerlerini internetteki pazarlama sitelerinde satışa çıkarıyor.

Fatmagül'ün kolyesinden Ezel'in yüzüğüne, Polat Alemdar'ın saatinden Ferhunde'nin tişörtüne kadar birçok ürün 'gittigidiyor. com' gibi sitelerde satışa sunuluyor. Oyuncuların kullandığı kıyafet ve aksesuvarlar, dizinin yayınlandığı günden hemen sonra internete düşüyor ve hayranları tarafından satın alınıyor.

Ezel'in yüzüğü

Ürünlerin çoğu sabit fiyatlarla satışa sunulurken, bazıları ise için ise açık artırma düzenleniyor. Dizi oyuncularının aksesuvar ve kıyafetleri arasında en çok Ezel'in yüzüğü ile Bihter'in çantası ilgi görüyor. İnternette yüzük 78.50, çanta ise 75.50 liradan satılıyor.

"ÇOCUKLAR DA GÜLDÜ, ŞAFAK ÖĞRETMEN DE"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Çocuklar da güldü, Şafak öğretmen de

Gülben Ergen'in öncülüğünde kurulan 'Çocuklar Gülsün Diye' projesinin altıncı okulu, önceki gün Hatay'da açıldı. Okul öncesi eğitime dikkat çekmeyi amaçlayan projenin yeni okuluna, bir süredir kemik kanseri nedeniyle tedavi gören Şafak Bay'ın adı verildi.

Artık adım yaşayacak

Önceki akşam BeşN BirK programındaki 'Öğretmenler Günü' yayınına katılan Şafak Bay, Gülben Ergen'in jestiyle ilgili şöyle konuştu: "Bu hastalıkla uzun yıllar yaşayacağımı sanmıyorum ama böylece adım yaşayacak. Çok mutluyum" Açılış töreninde konuşma yapan Gülben Ergen ise okul öncesi eğitimin daha çok köye ulaşmasını istediklerini belirterek şunları söyledi: "Bu projede bizi yalnız bırakmayan o kadar yürek var ki... Bağışını, gönlünü, desteğini esirgemeyen herkes, ne kadar güvenilir bir iş yaptığımızı bir kez daha ispatladı. İhtiyacı olan yeni illeri anaokullarıyla buluşturmaya devam etmek istiyoruz."

"YENİ ABİYE KUZU ŞİMDİ KİM OLACAK?"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Binnnur Kaya'n yerine Türk Malı dizisine kimin katılacağı merak konusu oldu. Türk Malı dizisinin Abiye Kuzu’su Binnur Kaya’nın diziden ayrılmasıyla gözler yapımcıya çevrildi.

Zuhal Topal ve Hande Ataizi 

Dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu yeni bölümler için Zuhal Topal ile Hande Ataizi’ni düşündüklerini söyleyerek Binnur Kaya hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.

'Bu ayrılık dünyanın sonu değil'

Gündoğdu “Binnur Hanım’la sözleşmemiz 30 bölümdü, bitince yollarımızı ayırdık. Şafak’la Binnur’un kavgası onları bağlayan bir durum. Onda taraf değilim” dedi.

Gündoğdu ayrıca “Bu ayrılık dünyanın sonu değil. Konsept bize ait biz daha çok yeni Binnur’lar buluruz. Abiye Kuzu da bizim yarattığımız bir karakter. Karalar bağlaması gereken taraf biz değiliz” diye konuştu.