BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ormanda paramparça ceset vahşeti!

Başı poşette, bacakları battaniyeye sarılmış, gövdesi ise valize konulmuş erkek cesedi bulundu.

Abone ol

Yalova'nın Altınova ilçesinde ormanlık alana yakın çöp sahasında, başı poşette, bacakları battaniyeye sarılmış, gövdesi ise valize konulmuş erkek cesedi bulundu. Jandarma 40-45 yaşlarındaki cesedin kimliğini araştırıyor.

Altınova İlçesi'ne bağlı Kaydaz Dere Mevkii'nde çöp sahası ile ormanlık alan içersinde fabrikaya giden bir işçi tarafından poşet içersinde erkek başı görüldü. Haber verilmesi sonucu kısa sürede belirtilen adrese gelen jandarma ekipleri, başı poşet içersinde, bacakları battaniyeye sarılmış, gövde kısmı ise valize konulan erkek cesedi ile karşılaştı.

Yaklaşık 10 gün önce öldürülen ve bozulmaya başlayan cesedin kimliği jandarma tarafından araştırılıyor.

Olayla ilgili soruşturmaya Altınova Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Karamürsel Devlet Hastanesi'nin morguna götürülen cesedin parçaları daha sonra Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilecek.

"TELLERDEN FACİAYA ATLADI"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Bir arkadaşı ile birlikte TEM Otoyolu’nun Ümdaniye Ünalan mevkiinde karşıya geçmek isteyen 11 yaşındaki Büşra Uyar’a, Bilgin Ekşi’nin kullandığı otomobil çarptı.

Hasan Tahsin İlköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi Uyar, ağır yaralandı. Kazadan sonra küçük kızı hastaneye götürmek isteyen sürücü Ekşi’ye olay yerine gelen polisler engel oldu. Gözaltına alınan ve gözyaşı döken Ekşi, “Bir anda karşıma çıktı. Fren yaptım ancak mesafe çok azdı” dedi. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Uyar’ın beynin kanaması geçirdiği ve hayati tehkikeyi atlatamadığı öğrenildi.



GEÇME DEDİ DİNLEMEDİ

Görgü tanıkları, Uyar’ın bir arkadaşı ile birlikte telleri aşarak TEM Otoyolu’ndan karşıya geçmek istediğini belirterek, “Biri karşıya geçerken diğeri, ‘Bekle geçme’ diye bağırdı. Bu sırada karşıdan gelen otomobil kıza çarptı. Kenarda kalan diğer kız olayın şokuyla bir süre oturdu ve sonrasında olay yerinden kaçtı” diye konuştu.

Yapılan Uyar’ın yanında ‘Yağmur’ isimli arkadaşı olduğu belirlendi. İki çocuğun yaklaşık 100 metre ilerideki üst geçidi kullanmak yerine TEM Otoyolu’ndan karşıya geçmek istediği anlaşıldı.

"VE DİLARA O ADAMLA EVLENDİ"
BAŞLIKLI HABER DİĞER SAYFADA...
TIKLAYIN...

[PAGE]

Çeşme ilçesinde 33 gün önce ortadan kaybolan Dilara Mercik’in (17), birlikte kaçtığı Tigin Aktaş ile evlendi.

Yahya Kerim Onart Meslek Lisesi öğrencisi Mercik, 23 Ekim’de ortadan kaybolduktan günler sonra jandarmaya gidip Aktaş’la gönül rızasıyla birlikte olduğunu söyledi. Ailesinin evlenmesine izin vermediği Mercik’in önceki gün Aktaş ile nikah kıydığı belirtildi.



Nikahın İzmir’de kıyıldığını anlatan baba Mesut Aktaş, “Çok mutlular. Çocuklarımızla röportaj yapmak isteyenlerden para talep edeğiz” dedi. Mercik’in sağlık memuru babası İhsan Mercik ise yaşanan son gelişmeler üzerine Manisa’ya tayinini istedi. Baba Mercik, “Hâlâ kızımın kendi istediğiyle evlendiğine inanmıyorum” diye konuştu.