BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  MAGAZİN

Okan Bayülgen kanun tanımadı

Okan Bayülgen, Kanalizasyon'un galasında kapalı alandaki sigara yasağını 'inadına' deldi. İlginç hareketleriyle dikkat çekti.

Abone ol

Okan Bayülgen, geçtiğimiz günlerdeki "magazin terörü" tartışmalarına "Gazetecilikle paparazzilik ayrılsın da biz de onları dövelim" sözleriyle katılmıştı.

YANLIŞ ANLAŞILDIM

Bayülgen, başrolünde yer aldığı "Kanalizasyon" filminin galasında gazetecilerin protestosu üzerine çark etti. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getiren Bayülgen, "Bugüne kadar kimseyi dövmedim. Sadece sitem ederim. Bu işi yapan arkadaşlar çok emek sarf ediyor" dedi.

GÖZ GÖRE GÖRE TÜTTÜRDÜ!
Galasını takip eden magazincilerle yakından ilgilenen ve basın mensuplarıyla yerde bağdaş kurup konuşan Okan Bayülgen, bu tavrıyla aradaki buzları eritmeyi başardı. Bu arada 19 Temmuz'da yürürlüğe giren "kapalı alanda sigara içme yasağı"na o günden beri karşı çıkan ünlü sanatçı, galada da kanun tanımadı! Okan Bayülgen, galanın yapıldığı mekanda gazetecilerin gözü önünde sigarasını tüttürdü.

MAGAZİNCİLERE ZEYTİN DALI UZATTI
Kanalizasyon filmini eşi Şirin Ediger'le birlikte izleyen Okan Bayülgen, kameraların önünde sigarasını yaktı. Gazetecilerle aradaki buzları eriten Bayülgen, "Sizin bu iş için ne kadar emek harcadığınızı biliyorum" dedi.