BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.420,78
HABER /  GÜNCEL

Öğretmeni parça parça kesmişler

1 haftadır haber alınamayan öğretmenin cesedi tarlada bulundu

Abone ol Gaziantep'te kendisinden 1 haftadır haber alınamayan öğretmenin cesedi, tarlada bir çuvalın içerisinde bulundu.

İlköğretim okulu öğretmeni olan Mustafa Teknelay'ın (31), 1 hafta önce yakınlarının araması üzerine, cep telefonuyla mesaj göndererek, ''Müsait değilim, daha sonra görüşelim'' dedi. Mesajın ardından öğretmenden bir daha haber alınamadı.

Burç beldesi İncesu köyü yakınlarında bir çobanın tarladan yayılan kötü koku üzerine cesedi fark etmesiyle olay jandarma ekiplerine bildirildi.

Bölgeye gelen jandarma ekipleri, üzeri çalılarla kapatılan bir çuvalın içinde cesedi buldu. Yapılan ilk incelemelerde, şahsın kemiklerinin kırıldığı ve boğazının yanı sıra vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak ya da satırlarla meydana geldiği tahmin edilen kesiklerin olduğu görüldü.

Yapılan teşhiste cesedin bir hafta önce kaybolduğu bildirilen Mustafa Teknelay'a ait olduğu belirlendi. Ceset Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından otopsi için Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.