BIST 10.507
DOLAR 32,30
EURO 35,04
ALTIN 2.477,05
HABER /  GÜNCEL

Oğlunu göğsünden bıçaklayıp öldürdü

Ortağıyla kazandığı parayı kumarda kaybetti... Oğlu da 'neden kumar oynadın' diye hesap sorunca olanlar oldu!..

Abone ol

Adana'da şoför Hasan Togaç (47), ortağıyla yaptığı bir işten 1120 TL kazandı. Paranın yarısını ortağına vermek yerine, tamamıyla kumar oynayan Togaç, tüm parayı kaybetti.

Ailesinin vereceği tepkiden çekinerek de iki gün eve gitmedi. Durumu öğrenen şoför Serkan Togaç (23), babasına telefon edip, “Neden parayla kumar oynadın? Sen nasıl babasın? Niye ortağına vermedin? Şimdi ne yapacağız” dedi. Serkan Togaç, dün sabah 10.00 sıralarında işyerine gittiği babasıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan Togaç, oğlunu göğsünden iki kere bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Serkan Togaç, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Baba Togaç ise bir süre sonra suç aleti bıçakla yakalandı. Olay üzerine hastaneye giden Serkan Togaç’ın annesi Gülşen Togaç (45) ve evli ablası Neşe Belikol’a (26), hastane yetkilileri ilk önce acı haberi veremedi. Anne Togaç ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, ablası Neşe Belikol ise bir süre sonra polis ekiplerinin kardeşinin ölüm haberini vermesiyle yıkıldı.

ABLANIN ÇIĞLIĞI!

Serkan Togaç’ın ölüm haberiyle gözyaşlarına boğulan abla Neşe Belikol, sinir krizi geçirdi. Kendini yere atan acılı abla, yakınlarını telefonla arayarak, “Serkan öldü, hastaneye gelin” diye gözyaşı döktü.