BIST 10.903
DOLAR 32,22
EURO 35,04
ALTIN 2.506,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Öger Türk Tur'dan Elazığ'a müjde

Türkiye büyük şehirlerden ibaret değil. İstanbul, Ankara, İzmir gibi illerin ardından Elazığ'da da uluslararası uçuş başladı.

Abone ol

Öger Türk Tur organizasyonunda gerçekleştirilen Frankfurt-Elazığ uçak seferleri başladı.

Frankfurt'tan 137 yolcusuyla birlikte havalanan ve Öger Türk Tur yetkililerinin de yer aldığı XL Airways'e ait ''Boeing 737-800'' tipi uçak, Elazığ'a geldi.

Yolcular, Elazığ Valisi Muammer Erol'un da katıldığı törenle mehter takımı ve halk oyunları gösterileri ile karşılandı.

Vali Erol, vatandaşların bu kolaylıktan istifade ederek Elazığ'a geliş sıklıklarını ve kalış sürelerini artırma imkanı bulacağını, bunun da gurbetçilerin memleketleriyle olan bağlarını devam ettirmelerini sağlayacağını söyledi.

Yapılan seferin tüm bölge insanını mutlu edecek bir gelişme olduğunu ifade eden Erol, ''İnşallah kalıcı terminal binamızı da yaptıktan sonra yolcularımıza Elazığ'a daha rahat bir seyahat imkanı vereceğiz. Hizmet yapıldıkça bir sonraki aşama acil ihtiyaç haline geliyor. İyi oldukça daha iyi gereksinimi doğuyor'' diye konuştu.

Öger Türk Tur Türkiye Müdürü Adil Serim de, seferin Elazığ'a hayırlı olmasını diledi. Serim, ''Biz yapacağımız yaptık. Bundan sonrası Elazığlılara kaldı. Bölge tanıtımının iyi yapılması lazım ki, uçuşlar uzun süreli olsun. Bizim isteğimiz bu'' dedi.

Adil Serim, 31 Mayısta Stuttgart, 15 Haziranda Berlin ve Hannover, 16 Haziranda da Köln'den seferlere başlayacaklarını belirterek, ''Haftada 5 sefere ulaşacağız. Bu seferler bölgenin vizyonu ve misyonu için gerçekten iyi bir olay. İnşallah dolu dolu gider bereketli olur'' diye konuştu