BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Öfkeli koca eşini kurşun yağmuruna tuttu!

Bayrampaşa'da öfkeli koca, tartıştığı eşini birlikte işlettikleri lokantaya kapatarak üzerine kurşun yağdırdı.

Abone ol

Vücuduna 7 kurşun isabet eden kadın ağır yaralanırken, öfkeli koca gözaltına alındı.

Fatih ve Küçükçekmece'de üst üste yaşanan kadın cinayetlerinin ardından kadına yönelik bir saldırı haberi de Bayrampaşa'dan geldi. Öfkeli koca tartıştığı eşine kurşun yağdırdı. Olay, saat 12.00 sıralarında Yıldırım Mahallesi Eski Edirne Asfaltı numara 321'de bulunan lokantada yaşandı. İddiaya göre, 60 yaşındaki Muharrem Karabacak, birlikte işlettikleri lokantada eşi Münevver Yıldız Karabacak (50) ile tartışmaya başladı.

EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

İkinci evliliğini yaptığı eşinin, ilk evliliğinden olan 3 çocuğuna bakmak istemediğini söyleyen Muharrem Karabacak, lokantayı kapatmak istediğini söyledi. Münevver Yıldız Karabacak ise buna karşı çıktı. Bunun üzerine çift arasında başlayan tartışma alevlendi. Tartışmanın büyümesi üzerine deliye dönen Karabacak, kapıyı içerden kilitledikten sonra silahına sarıldı. Kasadaki silahı alan Karabacak, eşinin üzerine kurşun yağdırdı. Bacağına, koluna ve karın bölgesine 7 kurşun isabet eden kadın kanlar içinde kaldı. Can havliyle dışarı kaçmak isteyen kadın kapının kilitli olması üzerine dışarı çıkamadı. Yaralı kadın, kanlar içinde kilitli kapıya ve camlara vurarak dışarıdaki vatandaşlardan yardım istedi. Olayı gören vatandaşlar ise hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Muharrem Karabacak'ı gözaltına aldı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Münevver Yıldız Karabacak ise olay yerine gelen ambulansla yakınlardaki özel bir hastaneye götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Karabacak, daha sonra Vakıf Gureba Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HEMEN POLİSİ ARADIK

Olayı gören vatandaşlar, öfkeli kocanın önce eşiyle tartıştığını ve kapıyı kilitlediğini, sonrasında ise içerden silah sesleri geldiğini söyledi. Görgü tanıkları, kanlar içinde kalan kadının cama vurarak yardım istediğini belirterek, "Hemen polisi ve ambulansı aradık. Ekipler geldi, kadını hastaneye kaldırdılar, kocası ise gözaltına alındı" dedi. Görgü tanıkları Karabacak'ın eşine en az 12 kez ateş ettiğini savundu.

Öte yandan olayın yaşandığı lokanta adeta kan gölüne döndü. Olay yerinde inceleme yapan polis soruşturmayı sürdürüyor.