BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kapkaççıdan güldüren savunma

Bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldıktan sonra yakalanan uyuşturucu bağımlısı gencin söyledikleri herkesi güldürdü.

Abone ol

Adana'da bir kadının çantasını kapkaç yöntemiyle çaldıktan sonra yakalanan uyuşturucu bağımlısı "neden kapkaç yaptın" sorusuna "Ben sıcaktan ne yaptığımı biliyor muyum" diye cevap verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu bağımlısı Cumali Ç. (18), uyuşturucu alacak para bulamayınca evine gitmekte olan Aysun Akgün (30) isimli bir kadının arkasından yaklaşarak kolundaki çantasını alıp kaçtı. Genç kadının bağırmasıyla çevredeki vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine yakın polisler, kadından eşkali alıp çevrede araştırmaya başladı.

Cumali Ç.'nin metruk fabrikalara doğru kaçtığını tespit edince polis ekipleri buraya operasyon yaptı. Yakalanacağını anlayan zanlı, bu sırada yaklaşık 3 metrelik duvardan aşağı atladı. Atlama sonucu yaralanan ve kanlar içinde kalan şahıs, yakalanarak önce tedavi için hastaneye ardından da emniyete götürüldü. Zanlı sorgusunda "neden kapkaç yaptın" sorusuna "Ben sıcaktan ne yaptığımı biliyor muyum" diye cevap verdiği öğrenildi. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında zanlının uyuşturcu nedeniyle hala kendinde olmadığı görüldü. Zanılın çaldığı çantanın içinde ise kredi kartı ve 50 TL para olduğu sahibine teslim edildiği belirtildi.