BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.498,24
HABER /  DÜNYA

Ödünç aldığı ayakkabı için hayatını tehlikeye attı

Adana’da bir çocuk, sulama kanalında sürüklenen kamyonetteki arkadaşından ödünç aldığı spor ayakkabısını kurtarmak için, hayatını tehlikeye ...

Abone ol

Adana’da bir çocuk, sulama kanalında sürüklenen kamyonetteki arkadaşından ödünç aldığı spor ayakkabısını kurtarmak için, hayatını tehlikeye attı.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Kıyıboyu Caddesi’nde meydana geldi. Sütçülük yapan bir kişi yanındaki çırağı Murat Şahin (15) ile birlikte DSİ’ye ait sulama kanalına gelerek, sütlerin soğuması için burada varillere su koymaya başladı. Şahin, arkadaşından aldığı ödünç spor ayakkabısına da zarar gelmemesi için, çıkartıp kamyonetin kasasına koydu. Şahin varillere su doldurmaya devam ederken, kamyonet hareket ederek suya sürüklendi. Bunun üzerine suya atlayarak hayatını tehlikeye atan Şahin, kamyonetin kasasına koyduğu spor ayakkabısını aldı. Ancak sudan çıkmak için zorlanan ve boğulma tehlikesi atlatan genç, çevredeki vatandaşların yardımıyla kanaldan çıkabildi.
Bu arada bir vatandaş da kanala atlayıp, sürüklenen kamyoneti durdurmak istedi ancak, o da boğulma tehlikesi atlatınca vatandaşlar tarafından kıyıya çıkartıldı. Sudan çıktıktan sonra ıslanan ve kirlenen spor ayakkabısını temizleyen genç, "Kamyonetten bana ne. Ben arkadaşımdan ödünç aldığım spor ayakkabısını kurtarmak için suya girdim. Ayakkabıyı kurtardım çünkü o ayakkabı 250 lira" dedi.
Suya düşen kamyonet ise, saatler sonra çekici tarafından çıkartıldı.
(İHA)