BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

İzmit'in yeni projesi bayanlara özel!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 'İzmit Belediyesi'nin en büyük projesi' olarak tanımladığı Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Abone ol

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 'İzmit Belediyesi'nin en büyük projesi' olarak tanımladığı Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Başkan Doğan, 'İzmit Belediyesi en büyük projesini kadınlar için hayata geçiriyor' dedi.

Türkiye ve Avrupa'ya örnek olacak Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi projesinin hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Doğan, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Büyük ölçüde tamamlanan inşaat işlerinde ince detayların kaldığına dikkat çeken Doğan merkezde spor, sağlık, dinlenme, üretme ve eğitim olanaklarının bir arada olacağını söyledi.

Yaklaşık 40 dönümlük bir alan kurulan Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi'nde okuma-yazma, bilgisayar, yabancı dil, ahşap boyama, aşçılık, halk oyunları, diksiyon, tiyatro, takı tasarım, resim, kuaförlük, müzik, yoga, cilt bakımı kurslarının yanında 24 adet atölye, fitness salonu, havuz, sauna, kafeterya, spor salonu, konferans salonu, psikolojik danışmanlık birimi, üreme sağlığı merkezi ve sergi alanlarının da yer alacağını söyleyen Başkan Doğan merkezin Ekim ayında hizmete açılacağını söyledi.