BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

ODTÜ'lü polisin akıl almaz intiharı!

Ortadoğu Teknik Üniversitesi mezunu polis memuru Caner Büyükaşık beylik tabancasıyla intihar etti

Abone ol

Suriye Konsolosluğunda görevli polis memuru Caner Büyükaşık beylik tabancasıyla intihar ederek yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Koruma Büro Amirliği'nde görev yapan Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği mezunu 3 yıllık polis memuru 29 yaşındaki Caner Büyükaşık, dün saat 23.00 sıralarında Kağıthane Ortabayır Mahallesi’ndeki evine geldi.

Büyükaşık arkadaşıyla sohbet ettikten sonra odasına çekildi. Kısa süre sonra odadan silah sesi geldi. Büyükaşık’ın ev arkadaşı odanın kapısını açtığında arkadaşını kanlar içinde yerde yattığını gördü. Büyükaşık’ın arkadaşı durumu hemen 112 Acil Servis ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Büyükaşık’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen İstanbul Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı keşiften sonra ceset otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNTİHAR NEDENİ BELLİ DEĞİL

Hayatını kaybeden Caner Büyükaşık'ın niçin intihar ettiği henüz belirlenemezken, ailesinin dört gün önce memleketi Hayat’dan geldiği ve bir gün önce akrabalarının düğününe gittiği öğrenildi. Büyükaşık'ın çevresi ve arkadaşları sevilen bir kişiliğe sahip olduğu öğrenildi.