BIST 10.333
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.458,87
HABER /  GÜNCEL

Kıskançlıktan sevgilisini bıçakladı

Adana'da sevgilisinin cep telefonuna bir başkasından gelen aşk mesajı yüzünden kıskançlık krizine giren şahıs, öfkeyle bıçakladığı kızı daha sonra hastaneye götürdü.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı saat 06.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'ndeki bir emlak şirketinde meydana geldi. 19 yaşındaki Tülay T adlı kız, sol sırt, sol karın boşluğu ve sol kalçasından bıçaklanmış olarak özel bir hastaneye getirildi. İlk müdahalesi yapılan Tülay T., Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Genç kızı hastaneye götüren Uğur D. (24), olayı soruşturan polise, "Nişanlım, sabah yürüyüşe çıktı, tinerciler bıçaklamış. Haberim oldu, ben de alıp hastaneye götürdüm" diye bilgi verdi. Uğur D.'nin ifadesi üzerine sabah sporu yapılan Seyhan Nehri kıyısındaki Dilberler Sekisi'nde araştırma yapan ekipler, olayın iddia edildiği gibi yürüyüş sırasında olmadığını tespit etti. Polisler, yaralama olayını araştırırken, şahıs ise yaralıya müdahalede gecikildiğini ileri sürüp, doktor ve hemşirelere saldırdı. Doktorlar, çelişkili ifadeler verip, saldıran Uğur D7den şikayetçi oldu.

Hastane polisi tarafından gözaltına alınan Uğur D, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Cinayet Bürosu ekiplerinin yaptığı görüşmede, Uğur D, Tülay T.'yi kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Uğur D'nin, alınan ifadesinde, "Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Aynı dairede birlikte kalıyoruz. Akşam alkol almıştım, sabah da telefonunda başkasından gelen aşk içerikli mesajlar gördüm. Beni aldattığını düşünerek kıskandım. İçeriğini sorduğumda, beni tersleyip, küfretti. Kendimi kaybetmişim. Bıçakladım, sonra da hastaneye götürdüm" dediği öğrenildi.

Hayati tehlikesi bulunan Tülay T.'nin, Genel Cerrahi Servisi'ndeki tedavisi sürüyor.

Zanlı Uğur D. ise ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.