BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.433,79
HABER /  MAGAZİN

O yaşayan en seksi erkek!

People Dergisi bu sene yaşayan en seksi erkek olarak onu seçti. Cazibesinin sırrı ise onun cool tavrı olduğunu söyledi.

Abone ol

People dergisi tarafından bu yıl 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilen Johnny Depp, sinemada 25 yılı geride bırakmasına rağmen popülaritesinden hiçbir şey kaybetmedi. People, onun cazibesinin sırrını sayfalarına taşıdı

Her yıl 'Yaşayan En Seksi Erkek' unvanını ünlü bir isme veren Amerika'nın önde gelen magazine dergilerinden People, bu yıl bu unvanı Johnny Depp'e layık gördü.

Depp'in yakın dostu, ünlü yönetmen Bruce Robinson onu şu sözlerle tanımladı: "O doğuştan bir sanatçı, onu bu kadar çekici kılan da bu özelliği..."

SKANDALLARI SEVMİYOR

Şov dünyasında 25 yılı geride bırakmasına rağmen cazibesinden ve popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeyen ünlü aktör, Vanessa Paradis'yle yaşadığı düzgün ilişkisiyle de kadınların beğenisini kazanıyor. Birçok aktörün aksine, çapkınlıktan uzak duran ve sakin bir aile hayatını tercih eden Depp, skandallar yerine sadece filmleriyle adından söz ettiriyor. Ünlü aktöre yakın kaynaklar onun, kadınların üzerindeki etkisinin farkında olmasına rağmen bunu çok fazla önemsemediğini ve bu cool tavrının onu daha da seksi hale getirdiğini söylüyor.