BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.394,97
HABER /  SPOR

Sakın Samandıraya gelmesinler

Peş peşe alınan yenilgiler sonrası Fenerbahçe'de moraller sıfır. Futbolcuların disiplinsizliğine Yıldırım el koydu.

Abone ol

Fenerbahçe’de yönetim kurulu bugün saat 18.00’de toplanıyor. Öncelikle, Roberto Carlos konusu karara bağlanacak. Ardından, Kazım ve Önder’in kaderleri çizilecek.

R. Carlos’a nokta konacak

Sarı lacivertli yöneticiler, başta Başkan Aziz Yıldırım olmak üzere kulüpte kalmak istemeyen Brezilyalı futbolcunun ayrılmasından yana tavır koyacak.
“Carlos ülkesine dönmek istiyor. Fenerbahçe’de kalmak istemiyor. O zaman ısrar etmenin anlamı yok. Bizi istemeyeni biz de istemeyiz” diyen yöneticiler, son haftalarda takımın yaşadığı düşüşte Carlos dedikodularının da payı olduğuna inanıyor.

'Sakın gelmesinler'

Yıldırım’ın, Kazım ve Önder için, “Söyleyin onlara, bir daha sakın Samandıra’ya gelmesinler” dediği öğrenildi. Kasımpaşa maçının oynandığı gece Beyoğlu’nda eğlenirken gazetecilere yakalanan, ancak yöneticilere gerçekleri anlatmayarak, kulübü resmi internet sitesinden özür dilemek zorunda bırakan Kazım’ın devre arasında gönderilmesi kesinleşti.

Dev operasyon

Eskişehirspor yenilgisi, Fenerbahçe'de tüm kredileri tüketti. Yönetim, devre arasında operasyon yapmaya hazırlanıyor. Hedefteki isimler ise başta Güiza, Kazım, Önder Turacı olmak üzere Bilica, Ali Bilgin ve Bekir İrtegün. Formsuzluğu ve disiplinsizliği sabırları taşırma noktasına getiren Güiza, ciddi bir teklif gelmesi halinde devre arasında kesin olarak gözden çıkartılacak.

Sınırları zorladılar

Fenerbahçe'yi iyice kafasında bitiren ve 'misafir sanatçı' takılan İspanyol futbolcu için Daum da yönetime olumsuz rapor verdi. Alman hoca, 'yeni santrfor alınması halinde Güiza'nın satılmasında sakınca olmadığı' yönündeki raporu yönetime iletti.

Tüm hakem hataları tek tek çıkarılacak

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanlığı’ndan, “Fenerbahçe’nin haklarını dibine kadar savunurum” diyerek istifa eden Aziz Yıldırım, Eskişehirspor yenilgisi sonrası kulüp yetkililerinden Fenerbahçe’nin bu sezon uğradığı hakem hataları konusunda bir dosya hazırlamalarını istedi.

Yıldırım, bununla birlikte ligdeki diğer takımların da haklarının yendiği hataların belirlenip dosyaya eklenmesini istedi. Bir barkovizyon gösterisi ile bu çalışmayı kamuoyu ile paylaşmayı planlayan Fenerbahçe Başkanı, bu akşamki toplantıda Merkez Hakem Komitesi ve Futbol Federasyonu konusunda da nasıl bir yol izleyeceğini belirleyecek.